Hoppa till sidinnehåll
Mäklare Hälsar2

Sälj din bostad tryggt

Med oss får du en kunnig och engagerad mäklare - storstad som småort. Med oss kan du sälja din bostad tryggt.

Expertis på din lokala marknad

Vi kan marknaden och ser till att du får det du förväntar dig av en trygg och lokal mäklare. Anlitar du oss när du ska sälja din bostad får du en kunnig och engagerad mäklare - storstad som småort.

Helhetslösning för dig

Genom oss kan du få en helhetslösning med fastighetsförmedling, bank och försäkring samlat under ett och samma tak - allt för att du ska känna dig trygg genom din bostadsaffär.

Engagerade i din försäljning

Vi är trygga, kunniga och engagerade i din bostadsförsäljning. Vi vill att du ska bli nöjd så att du kommer tillbaka till oss när det väl är dags att hitta ett nytt hem igen.

Spekulantkollen 2

Är det rätt läge att sälja?

Med Spekulantkollen matchar vi din bostad mot potentiella köpare.

DSC06764 Webb

Hur stort är intresset för din bostad? Vi vet.

Varje dag träffar våra mäklare tusentals köpsugna spekulanter med stora bostadsdrömmar. Med vår tjänst Försprång kan du sälja din bostad när rätt köpare och pris dyker upp. Ofta hittas köparen till en bostad redan innan bostaden lagts ut på den öppna marknaden.

Med vårt omfattande och rikstäckande kundregister matchar vi köpares och säljares behov för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att göra en lyckad bostadsaffär. 

 

Unik digital annonsering

Med vårt unika marknadsföringspaket maximerar vi synligheten för din bostad . Vi ser till att den får fler besök på vår hemsida och att bostaden syns ända fram tills visning. I regel leder även fler besökare till din bostadsannons till att fler personer besöker visningen, vilket ofta resulterar i snabbare försäljning samt ett högre slutpris.

IMG 3329

Testa hur energieffektiv din bostad är

Energikalkylatorn är en digital och automatiserad rådgivningstjänst, som ger förslag på hur du kan sänka elkostnaderna i hemmet och samtidigt minska bostadens klimatavtryck.Du når tjänsten genom att logga in eller skapa konto på Mina sidor.

Mer om Energikalkylatorn Ikon pil åt höger
Bank Puff Stellan Stephenson

Bolån hos Länsförsäkringar

När du ska köpa bostad, vare sig det är hus, lägenhet eller fritidshus kan du ansöka om bolån hos Länsförsäkringar.