Hoppa till sidinnehåll
Bostadsbevakaren

Bostadsbevakaren

Vi hjälper dig att hitta hem

Drömmer du om den perfekta bostaden?

När du letar efter en ny bostad är det viktigt att hitta rätt. Med vår bostadsbevakning håller vi dig informerad om bostäder som passar dina behov, även innan de är ute på marknaden.

Bostadsbevakaren 2

Missa inga möjligheter

Om du vet vad du letar efter men ännu inte hittat den perfekta bostaden, då är Bostadsbevakaren det rätta verktyget för dig. Du anger dina önskemål såsom område, bostadstyp, pris och storlek för att skapa din personliga bevakning. Vi kommer regelbundet ge dig tips på bostäder som vi förmedlar och som passar dina kriterier. Det inkluderar både annonserade objekt och de som ännu inte har kommit ut på marknaden.

 

Så här enkelt skapar du en bostadsbevakning:

1. Besök våra bostäder till salu

2. Ange dina önskemål för bostaden du letar efter, såsom område, typ av bostad och pris.

3. Klicka på "Skapa bevakning" som du hittar i samband med sökresultatet.

4. Fyll i namn, e-postadress och telefonnummer i det formulär som visas och klicka "Skapa bevakning” för att bekräfta och skicka in dina uppgifter.

Nu är din bevakning igång och du kommer att få kontinuerliga tips skickade till din e-postadress. Du kan också skapa ett konto eller logga in på Mina sidor för att hantera, redigera och avbryta dina bevakningar. Om du vill avbryta bevakningen kan du även göra det när som helst genom att klicka på länken som du hittar i varje bevakningsmail du får av oss.