Nyproduktion

Sälj nyproduktion med oss

MA70667 2000

En säljprocess med kunden i fokus

Att förmedla nyproduktion handlar om att skapa nyfikenhet, förtroende och sätta rätt förväntningar. Med trygghet, kompetens, glädje och några av branschens nöjdaste kunder hjälper vi dig att lotsa kunden genom hela bostadsaffären. Vi har erfarenheten och kunskapen! För sjunde året i rad utsågs vi till kundens förstaval i Svenskt Kvalitetsindex ranking av fastighetsmäklarbranschen 2022.

Kvinna Vid Fönster

En pålitlig samarbetspartner

Med utgångspunkt i bobutikernas kunskap om den lokala bostadsmarknaden kombinerat med ett centralt nyproduktionsteam, med juristavdelning, marknadsavdelning och en samordnande affärsområdeschef, är vi en pålitlig samarbetspartner. Och med svar på de flesta frågor är vi uppskattade av såväl slutkund som byggherrar och byggbolag.

MA85584 2000

Kunskap är nyckeln

För oss är kunskap nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Därför kvalitetssäkrar vi vår organisation och utbildar kontinuerligt företagets mäklare för att de hela tiden ska ha den senaste informationen och för att kunna anpassa sig efter förändringar och förutsättningar på bostadsmarknaden.

Om Oss Fakta 01 LOGO HQ EXTERIOR GA╠Êrdet 005

En stark grund att stå på

Med en stark koppling till övriga bolag inom Länsförsäkringsgruppen kan vi erbjuda både kunder och medarbetare ett nära samarbete där vi följer kunden genom hela affären – från bank och försäkring till lånelöftet och boende. Rådgivning längs hela vägen.

Vill du veta mer? Kontakta:

Ida Web

Ida Gunnedal

Affärsområdeschef nyproduktion

Nybyggt, nya bostäder, nya hem = Nyproduktion!

Vi förmedlar nyproduktion på flera platser runt om i Sverige.