Hoppa till sidinnehåll

Sälj nyproduktion med oss

Att förmedla nyproduktion handlar om att skapa nyfikenhet, förtroende och sätta rätt förväntningar. Med trygghet, kompetens och glädje hjälper vi dig att lotsa kunden genom hela bostadsaffären. Vi har erfarenheten och kunskapen!

En pålitlig samarbetspartner

Med utgångspunkt i bobutikernas kunskap om den lokala bostadsmarknaden kombinerat med ett centralt nyproduktionsteam, med juristavdelning, marknadsavdelning och en samordnande affärsområdeschef, är vi en pålitlig samarbetspartner. Och med svar på de flesta frågor är vi uppskattade av såväl slutkund som byggherrar och byggbolag.

Kunskap är nyckeln

För oss är kunskap nyckeln till en lyckad bostadsaffär. Därför kvalitetssäkrar vi vår organisation och utbildar kontinuerligt företagets mäklare för att de hela tiden ska ha den senaste informationen och för att kunna anpassa sig efter förändringar och förutsättningar på bostadsmarknaden.

En stark grund att stå på

Med en stark koppling till övriga bolag inom Länsförsäkringsgruppen kan vi erbjuda både kunder och medarbetare ett nära samarbete där vi följer kunden genom hela affären – från bank och försäkring till lånelöftet och boende. Rådgivning längs hela vägen.

Vill du veta mer? Kontakta:

Ida  Gunnedal

Ida Gunnedal

Affärsområdeschef nyproduktion

Nybyggt, nya bostäder, nya hem = Nyproduktion!

Vi förmedlar nyproduktion på flera platser runt om i Sverige.