Objektbild

Havregården - Kareby Äng, Kareby

Den moderna gårdsgatan med plats för hela livet!

Pris:

Pris ej angivet

Tomt - Kareby

Område: Kareby

Fastighetsbeteckning: Rishammar

Tomtarea: 1 000 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Släpp hemmakontoret. Ta en kaffe på grannens altan. Vi bygger 10 nya villor i Havregården, Kareby Äng i samarbete med A-hus. Kareby Äng är ett nyetablerat område med över 170 nyproducerade bostäder. Här ligger fokus på familjelivet i ett område som skapar rätt förutsättningar för ett behagligt vardagsliv där både vuxna och barn är i fokus. Här är det tryggt att låta barnen leka fritt mellan gårdarna på flera olika lekplatser för alla åldrar. Perfekta området för dig som önskar bo familjärt omringad av vacker natur mitt i Kareby! Närhet till Kungälvs centrum, barnomsorg, hav, badsjöar och golfbana. Området är populärt bland barnfamiljer och erbjuder både omtyckt mysig skola samt aktiv idrottsförening. Kareby samhälle ligger endast ca fem kilometer från centrala Kungälv. Populära badsjön Ingetorp nås på cykelavstånd samt Svartedalens naturreservat väntar också nära. Kareby har ett utbud av matbutik, bageri, pizzeria och skola upp till årskurs sex. Bussen tar ca 15 minuter från Kareby in till centrala Kungälv och det finns även cykelväg både till Kungälv och Kode. Håll dig uppdaterad om vad som händer i ett av Kungälvs mest intressanta och familjära område. Anmäl ditt intresse redan idag för chans att få påverka området, löpande information om projektet och förtur till säljstarten.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Robin Bergendahl

  Fastighetsmäklare

  Fastighetsmäklare Gård & lantbruk

  Mobil: 0760-172805

  robin.bergendahl@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Karin Rolland

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0733-281108

  karin.rolland@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Fastighetsbeteckning

   Rishammar

   Tomt

   Tomtarea

   1 000m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt vatten och avlopp.

   Servitut och andra rättigheter

   Planbestämmelser:

   Byggnadsplan

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Rishammar, Kareby

   Kommun: Kungälv

   Område: Kareby

   Upplåtelseform: Friköpt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

   Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

   Karta & område

   Kungälv

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gymnasiegatan 4 i Kungälv, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Kungälv!

   Läs mer

   Bobutiken i Kungälv

   Hitta din mäklare i Kungälv

   Liknande bostäder