Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Grankottegränd 10, Hässelby

Nyckelfärdig villa - Centralt belägen på återvändsgata-Nära Åkermyntans C, Riddersvik & Mälaren

Pris:

5 790 000 kr

Accepterat pris

Friliggande villa - Hässelby

Rum: 5 rok varav 4 sovrum

Typ: 2 plan

Boarea: 138 m2

Tomtarea: 395 m2

Nu finns möjlighet att flytta in i nybyggd villa i hjärtat av gamla Hässelby villastad nära platsen för gamla tågstationen. Granne med den nationalromantiska "Östbergska villan" ligger fastigheterna, Luktviolen 6 och 7, med adress Grankottegränd 6 och 10 på svag södersluttning, vardera om ca 400 m². Tomterna är belägna nära Hässelby Villastads skola, Åkermyntans Centrum, Riddersvik och Görvälns naturreservat med fina strövområden intill Mälaren som också bjuder på fina badplatser och flera båtklubbar. Tomterna kommer att bebyggas av HUSAB Bostad AB med ett nyckelfärdigt, frilliggande hus i 2 plan om ca. 138 m² i boarea, en uteplats om 17,5 m² och ett kallförråd om 5 m² med belysning. Husets entréplan har ett välutrustat kök med vardagsrum i nära förbindelse via skjutdörrar, ett sovrum, badrum och tvättstuga. Husets övre plan har fyra sovrum samlade samt badrum med klädvård och ett förråd/klädkammare. En energieffektiv frånluftsvärmepump värmer upp det vattenburna värmesystemet med skön vattenburen golvvärme på entréplan och vattenradiatorer (element) på övre plan. På golven ligger mattlackad 3-stavs ekparkett. Hall och våtrum har kakel och klinkers. Väggar och tak är vitmålade. Våtrum är utrustade med LED-spotlights. I priserna för paketeten ingår tomt och hus vilket innebär att ni flyttar in i ett helt klart nyckelfärdigt och välutrustat hus. Det enda som tillkommer är möjliga tillval, utöver den höga grundstandarden, och eventuell finplanering av tomt. För ritningar se under "Dokument" Köp av tomt och avtal om entreprenad tecknas med Husab Bostad AB. Husentreprenaden har vanliga garantiåtaganden enligt Allmänna bestämmelser 18 och konsumenttjänstlagen. Mäklarens försäkring omfattar tomtavtalet. Fastigheten med nybyggt och färdigställt bostadshus kommer enligt skatteverkets gällande bestämmelser att vara helt befriat från kommunal fastighetsavgift ( Maxavgiften för inkomstår 2020 är 8 349 kr/år ) de första 15 åren. Planerad inflyttning fr.o.m. mars 2021. Välkomna att själva åka förbi och titta på tomten! Kontakta mig på tel. 0707328200 eller mail: bo.johansson@lansfast.se för mer information!

Läs mer

Pris

5 790 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Bo Johansson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 070-732 82 00

  bo.johansson@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Byggnad

   Byggnadstyp

   2 plan

   Boarea

   138m2 (Areauppgifter enligt taxeringsinformationen)

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Fastighetsbeteckning

   Luktviolen 7

   Allmänt om fastigheten

   Tomtarea

   395m2

   Vatten/avlopp

   Kommunalt VA

   Övrigt

   Nybyggda småhus och ägarlägenheter som har värdeår 2012 och senare är helt befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år. Värdeåret är oftast det år då ditt hus var färdigbyggt. För ytterligare information se skatteverkets sida: https://www.skatteverket.se/privat/fastigheterochbostad/fastighetsavgiftochfastighetsskatt.4.69ef368911e1304a625800013531.html Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings uppdrag omfattar endast förmedling av tomt. Entreprenaden är en separat del vilken HUSAB Bostad AB ansvarar för. Mäklarens försäkring omfattar således endast tomtavtalet. Entreprenaden täcks av leverantörens/entreprenörens ansvar, slutbesiktning och garantiåtaganden.

   Planbestämmelser

   Stadsplan Vattenskyddsområde

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Grankottegränd 10, Hässelby

   Kommun: Stockholm

   Område: Hässelby Villastad

   Boendeform: Friliggande villa - Friköpt

   Ekonomi

   Pris: 5 790 000 kr
   Accepterat pris

   Pantbrev: 1 st om totalt 1 000 000 kr

   Karta & område

   Stockholm - Vällingby

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Ångermannagatan 170 i Vällingby, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Vällingby!

   Läs mer

   Bobutiken i Stockholm - Vällingby

   Hitta din mäklare i Stockholm - Vällingby

   Boendekalkyl

   Liknande bostäder