Hoppa till sidinnehåll
DSC00300 2000

Mäklarassistent

En central roll med en fartfylld och spännande vardag.

En av de viktigaste rollerna i verksamheten

Brinner du för service och har ett sinne för struktur? Trivs i en varierad vardag där du får vara spindeln i nätet? Bingo! Då kan rollen som mäklarassistent vara något för dig – en av de viktigaste rollerna i vår verksamhet. 

Vi har hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad, i livets alla skeden. Att vara mäklarassistent hos oss, innebär en spännande och varierad vardag där du är spindeln i nätet för bobutiken och fastighetsmäklarna.

Vilken bakgrund har en mäklarassistent?

Detta är en perfekt roll för dig som är fascinerad av mäklaryrket, men som kanske (ännu) inte har en mäklarutbildning. Gemensamma nämnare för framgångsrika mäklarassistenter brukar vara en hög servicekänsla och noggrannhet i kombination med sinne för struktur, initiativtagande och en positiv utstrålning.

Vad gör en mäklarassistent?

Du har huvudansvaret för att avlasta våra fastighetsmäklare, se till att allt på kontoret fungerar och att den dagliga administrationen är bekymmersfri. Som mäklarassistent erbjuds du en varierad vardag där du deltar vid visningar och kundmöten, stöttar våra fastighetsmäklare under försäljningen och har möjlighet till ett stort kreativt ansvar och påverkan i bobutiken.

Hur gör jag nu?

Om du vill utvecklas i en fartfylld, professionell och social miljö kan rollen som mäklarassistent passa dig! Håll utkik under lediga tjänster eller välkommen att kontakta det kontor du är intresserad av att arbeta på, för att presentera dig och höra dig för om möjligheterna framöver.

Ida Odencrants

Jag drivs till 100 % av att få se framgången i vårt mäklarteam och veta att jag har varit en stor del i att nå våra mål. Det är ett privilegie att ha fått vara med och forma vårt grymma team. Att få den möjligheten i samband med Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings värdegrund är en oslagbar kombination.


Ida Odencrants - Mäklarassistent Malmö