} 

Idre - Älvdalen

Vi arbetar med en trakt som är så stor och innehållsrik att ordet trakt inte räcker. Det är ju norra Dalarna vi pratar om, och Dalarna är ett majestätiskt landskap med sina vatten, skogar och fjäll. Älvdalen och Norra Dalarna kallas allmänt för Sveriges närmaste vildmark. Här har du naturen direkt utanför dörren. Du hittar allt från fina älvar för fiske, stora skogar för jakt, friluftsliv och bärplockning samt ståtliga fjäll och myrmarker där du kan fjällvandra och skida både på längden och utför. I skogen hämtar du delikatesser till middagsbordet, fånga en röding till lägerbålet på kvällen och kanske stöter du på en ren eller två på din vandringstur. Här väntar riktig vildmark för dig som önskar lugnet och harmonin i den norra länsdelen. I de tre nordligaste kommunerna Mora, Orsa och Älvdalen bor det idag ca 40 000 innevånare, varav de flesta i tätorterna. Kommunikationerna fungerar bra, liksom service och utbud i stort.

Mäklare Idre-Älvdalen

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring eller mejla till oss i Idre-Älvdalen så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Idre-Älvdalen!

Boka fri värdering

Emma Tysk

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Strandgatan 6A, 792 21, Mora

0250-571100

idre@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Idre - Älvdalen

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster