} 

Malung-Sälen

Bland snötäckta fjälltoppar, vindlande djupblå sjöar och milsvid granskog finns Malung-Sälen kommun och Vansbro kommun. I Västerdalarna lever du närmare det som verkligen betyder något. Här finns frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Här vill man vara om man tycker att livskvalitet är viktigt! Malung som är den största tätorten i område är känt bland annat för sin långa tradition av skinntillverkning. Dansbandsveckan - Sveriges största dansbandsvecka som sätter sin prägel på Malung sommartid och för att inte glömma Stina Nilsson. Här finns även Sälen med Sälenfjällen som är ett av Europas största skidområde med hela 7 vintersportanläggningar. Här finns allt du kan önska och förutom alpin- och längdskidsport i världsklass finns hundspann, skotersafari och äventyrsbad. I den nära fjällvärlden finns högklassigt boende, spännande upplevelser, stora evenemang, härlig kultur och framför allt väldigt vacker natur. Upplev även fjällvärlden sommartid på någon av de många vackra vandringsturerna längs fjället, paddla i brusande forsar, prova höghöjdsbanan och bikeparks.

Mäklare Malung-Sälen

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Moravägen 4 i Malung, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen att göra din husaffär hos oss!

Boka fri värdering

Marie-Louise Frisk

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Moravägen 4, 782 21, Malung

0250-571100

malung-salen@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Malung-Sälen

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster