Mäklare Malung - Sälen

Välkommen till din lokala mäklare i Malung - Sälen.

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Läs mer

Besök oss

Boka möte

Medarbetare

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Mia Jonsson
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Mia Jonsson

Telefon: 070-585 52 66 mia.jonsson@lansfast.se Läs mer
Karriär banner

Vill du vara med oss på resan mot att bli nummer 1?

Vi växer och söker fler ödmjuka vinnarskallar i hela landet som vill utmana branschen tillsammans med oss. Hos oss är vi måna om varandra samtidigt som vi ger allt för våra kunder. Varje dag och i varje affär.

Jobba hos oss

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånlöften.

Få tid över att leva

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Malung

Visa alla 7 träffar

Partner

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hem[...]

Läs mer

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hemnet. Vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS AB kan Mäklarföretaget erhålla dels en administrationsersättning, dels en provisionsersättning i enlighet med vad som föreskrivs på hemnet.se.

Till Hemnet

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.[...]

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Till Boneo

Karta & område

Malung - Sälen

Malung - Sälen

Bland snötäckta fjälltoppar, vindlande djupblå sjöar och milsvid granskog finns Malung-Sälen kommun och Vansbro kommun. I Västerdalarna lever du närmare det som verkligen betyder något. Här finns frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Här vill man vara om man tycker att livskvalitet är viktigt! Malung som är den största tätorten i område är känt bland annat för sin långa tradition av skinntillverkning. Dansbandsveckan - Sveriges största dansbandsvecka som sätter sin prägel på Malung sommartid och för att inte glömma Stina Nilsson. Här finns även Sälen med Sälenfjällen som är ett av Europas största skidområde med hela 7 vintersportanläggningar. Här finns allt du kan önska och förutom alpin- och längdskidsport i världsklass finns hundspann, skotersafari och äventyrsbad. I den nära fjällvärlden finns högklassigt boende, spännande upplevelser, stora evenemang, härlig kultur och framför allt väldigt vacker natur. Upplev även fjällvärlden sommartid på någon av de många vackra vandringsturerna längs fjället, paddla i brusande forsar, prova höghöjdsbanan och bikeparks.

Läs mer

Bobutiken i Malung - Sälen

Moravägen 4

Box 49

070-585 5266

malung-salen@lansfast.se

Tillbaka till toppen