} 

Rättvik

Här har vi glädjen att få arbeta med två riktigt fina små städer i en del av Sverige som erbjuder ett vackert och äventyrligt landskap fullt av vatten och skog. Leksand och Rättvik ligger båda intill Siljans glimrande vatten som sammanfogas genom vackra byar. Båda orterna är små till befolkningen, men mycket livaktiga. Näringslivet blomstrar, med massor av små och medelstora företag. Letar ni efter ett plats att bo på med rikt friluftsliv, goda kommunikationer samt en minst sagt genuin och mysig tillvaro så är Rättvik det självklara valet. Välkommen hit för att trivas!

Mäklare Rättvik

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 9 i Rättvik, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Rättvik!

Boka fri värdering

Liselotte Mattsson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Storgatan 9, 795 30, Rättvik

0248-103 05

rattvik@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Rättvik

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster