} 

Smedjebacken

Smedjebackens läge i geografin är värt att lyfta fram i sig, utspridd mellan olika vatten som orten är. Det största av vattnen som Smedjebacken har inpå är sjön Barken. Här finns också Strömsholms kanals nordligaste punkt, så med fritidsbåt kan du ta dig hit från Östersjön via Mälaren om du vill. När du kommer fram är det bara att lägga till i en av Sveriges största insjöhamnar för fritidsbåtar. Låter det äventyrligt? Ja, men så är det hos oss – äventyret runt hörnet, i storslagen natur. Och å andra sidan, den lilla charmerande ortens fridsamma tempo, med bra service och goda kommunikationer med bussar, tåg och flygplats utanför Borlänge cirka 40 kilometer norrut.

Mäklare Smedjebacken

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vasagatan 10 i Smedjebacken, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Smedjebacken!

Boka fri värdering

Henrik Hansson

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Vasagatan 10, 777 30, Smedjebacken

0240-56 42 12

ludvika@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Smedjebacken

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster