Mäklare Smedjebacken

Välkommen till din lokala mäklare i Smedjebacken.

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Läs mer

Besök oss

Vasagatan 10, Smedjebacken

Ludvika

0240-56 42 12

ludvika@lansfast.se

Boka möte

Medarbetare

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Malin Bergström
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Malin Bergström

Telefon: 0702-23 66 66 malin.bergstrom@lansfast.se Läs mer
Henrik Hansson
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Henrik Hansson

Telefon: 0702-66 98 25 henrik.hansson@lansfast.se Läs mer
Tommy Kjenslie
Fastighetsmäklare Värderingsman

Tommy Kjenslie

Telefon: 0703-46 75 75 tommy.kjenslie@lansfast.se Läs mer
Rickard Wikström
Blivande fastighetsmäklare / Säljstöd

Rickard Wikström

Telefon: 0240-56 42 12 rickard.wikstrom@lansfast.se Läs mer
Karriär banner

Vill du vara med oss på resan mot att bli nummer 1?

Vi växer och söker fler ödmjuka vinnarskallar i hela landet som vill utmana branschen tillsammans med oss. Hos oss är vi måna om varandra samtidigt som vi ger allt för våra kunder. Varje dag och i varje affär.

Jobba hos oss

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånlöften.

Få tid över att leva

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Ludvika

Visa alla 0 träffar

Partner

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hem[...]

Läs mer

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hemnet. Vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS AB kan Mäklarföretaget erhålla dels en administrationsersättning, dels en provisionsersättning i enlighet med vad som föreskrivs på hemnet.se.

Till Hemnet

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.[...]

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Till Boneo

Karta & område

Smedjebacken

Smedjebackens läge i geografin är värt att lyfta fram i sig, utspridd mellan olika vatten som orten är. Det största av vattnen som Smedjebacken har inpå är sjön Barken. Här finns också Strömsholms kanals nordligaste punkt, så med fritidsbåt kan du ta dig hit från Östersjön via Mälaren om du vill. När du kommer fram är det bara att lägga till i en av Sveriges största insjöhamnar för fritidsbåtar. Låter det äventyrligt? Ja, men så är det hos oss – äventyret runt hörnet, i storslagen natur. Och å andra sidan, den lilla charmerande ortens fridsamma tempo, med bra service och goda kommunikationer med bussar, tåg och flygplats utanför Borlänge cirka 40 kilometer norrut.

Läs mer

Bobutiken i Smedjebacken

Vasagatan 10, Smedjebacken

Box 20

0240-56 42 12

ludvika@lansfast.se

Tillbaka till toppen