} 

Järvsö

Järvsö, i Ljusdals kommun, är alltid lika vackert vilken årstid man än gör ett besök. Tätorten med ca 1500 invånare ligger på sluttningarna i Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner igenom. Järvsö är inte bara vacker natur, här finns mycket att göra. Sommartid kan valet stå mellan kultur, historia, ett besök i vildmarksparken eller fart och äventyr. Med cykel tar man en tur mellan gårdarna, i någon av nerfarterna på Bergscykelparken eller kör några vändor i betongparken. Vintertid finns fin skidåkning i Järvsöbacken och för den som hellre åker längd finns spåren i Harsa. God mat hittar du på någon av restaurangerna eller handla i den lokala butiken.

Mäklare Järvsö

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Turistvägen 54 i Järvsö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Järvsö!

Boka fri värdering

Pär Berglin

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Turistvägen 54, 827 50, Järvsö

0651-400 00

jarvso@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Järvsö

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster