} 

Ljusdal

När man åker längs med tidernas väg, på riksväg 83, når man så småningom fram till Ljusdal. Här bor ca 7 300 personer och i hela kommunen lite mer än det dubbla. Namnet kom till redan på 1300-talet och syftar på placeringen vid Ljusnans dalgång. Förutom ett besök i en av Världsarvets sju Hälsingegårdar finns det fina naturområden där bland annat naturreservatet Gröntjärn med sin grundvattensjö är en magisk upplevelse i sig. Här finns flera restauranger, butiker, biograf och till och med ett systembolag. Till Ljusdal tar man sig enkelt med tåg och det finns bra förbindelser med buss som går längs med riksväg 84 mot Hudiksvall.

Mäklare Ljusdal

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Postplan 14B i Ljusdal, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Ljusdal!

Boka fri värdering

Maria Troedsson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Postplan 14 B, 827 32, Ljusdal

0651-400 00

ljusdal@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Ljusdal

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster