Gotland - Visby

Din mäklare i Gotland - Visby

Välkommen till din lokala mäklare på Gotland, vi har kontor både på Hemse och i Visby

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland har stor erfarenhet av att förmedla bostäder över hela ön

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare och var du vill bo? Kanske drömmer du om att bo på vackra Sudret eller i en stad med lång historia, innanför ringmuren. Oavsett var du vill bo och vad du drömmer om så har vi självklart koll på omgivningarna och kan hjälpa dig med ditt nästa boende.

På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Gotland får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling över hela ön, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Visa mer arrow down circle

Våra bostäder i Gotland - Visby

Medarbetare

Visa alla mäklare arrow down circle

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Försprångsbostad

Med Försprång planerar och förbereder vi din försäljning, så att allt är klart den dag du bestämmer dig för att sälja.

Skaffa försprång

Fri bostadsvärdering

Du kanske undrar när det är dags att sälja din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri värdering!

Värdera min bostad

Värdekollen

Känner du till det aktuella värdet på din bostad? Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen på din bostad.

Få prisbild i mitt område

Nära samarbete med Länsförsäkringar Bank

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånelöften.

Till Länsförsäkringar

Samarbetspartners

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hem...

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad....

Läs mer

Gotland - Visby

För 700 år sedan var Visby en av norra Europas rikaste städer. Stadskärnan bestod av höga, smala trappgavelhus och mäktiga kyrkor reste sig mot skyn. Idag är Visby en idyllisk småstad med så mycket att erbjuda sina 22 500 invånare att det är svårt att veta var vi ska börja. Gotland är Sveriges företagstätaste region, och Visby har ett mycket stort utbud av restauranger året om. Trots att Gotland ligger långt ute i Östersjön är kommunikationerna med fastlandet goda. Med färja tar det cirka tre timmar att nå Nynäshamn och Oskarshamn, Visby flygplats trafikerar Bromma, Arlanda, Malmö och Landvetter året om, och bussförbindelserna på ön är väl utbyggda. Välkommen hit! Här finns mycket mer än rosor, raukar och ruiner!

Visa på karta arrow down circle