Mäklare Kungsbacka

Välkommen till din lokala mäklare i Kungsbacka.

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Läs mer

Besök oss

Södra Torggatan 6

Kungsbacka

0300-32 33 44

kungsbacka@lansfast.se

Boka möte

Medarbetare

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Philipp Bisping
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Philipp Bisping

Telefon: 0769-42 24 54 philipp.bisping@lansfast.se Läs mer
Tomas Johansson
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Tomas Johansson

Telefon: 0769-422 455 tomas.johansson@lansfast.se Läs mer
Jonas Eken
Blivande fastighetsmäklare

Jonas Eken

Telefon: 0763-21 48 29 jonas.eken@lansfast.se Läs mer
Anna Åkesson
Fastighetsmäklare Föräldraledig

Anna Åkesson

Telefon: 0707-34 89 81 anna.akesson@lansfast.se Läs mer
Carolina Bergman
Mäklarassistent Föräldraledig

Carolina Bergman

Telefon: 0769-41 10 22 carolina.bergman@lansfast.se Läs mer
Karriär banner

Vill du vara med oss på resan mot att bli nummer 1?

Vi växer och söker fler ödmjuka vinnarskallar i hela landet som vill utmana branschen tillsammans med oss. Hos oss är vi måna om varandra samtidigt som vi ger allt för våra kunder. Varje dag och i varje affär.

Jobba hos oss

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånlöften.

Få tid över att leva

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Kungsbacka

Visa alla 52 träffar

Partner

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hem[...]

Läs mer

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hemnet. Vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS AB kan Mäklarföretaget erhålla dels en administrationsersättning, dels en provisionsersättning i enlighet med vad som föreskrivs på hemnet.se.

Till Hemnet

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.[...]

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Till Boneo

Forsgårdens Golfklubb

Forsgården - Golfklubben mitt i Kungsbacka som till sina medlemmar, samarbetspartners och gästspelare erbjuder en helhetsupplevelse med golfspel och [...]

Läs mer

Forsgårdens Golfklubb

Forsgården - Golfklubben mitt i Kungsbacka som till sina medlemmar, samarbetspartners och gästspelare erbjuder en helhetsupplevelse med golfspel och social gemenskap på vår högkvalitativa 27-håls anläggning.

Till Forsgårdens Golfklubb

Hede Padelcenter - Västsveriges bästa Padelcenter

Kungsbackas första och västsveriges bästa Padelcenter med 7 inomhusbanor i fullstorlek samt en singelbaka. Hela 9 meter i takhöjd i helt nybyggda lok[...]

Läs mer

Hede Padelcenter - Västsveriges bästa Padelcenter

Kungsbackas första och västsveriges bästa Padelcenter med 7 inomhusbanor i fullstorlek samt en singelbaka. Hela 9 meter i takhöjd i helt nybyggda lokaler!

Till Hede Padelcenter - Västsveriges bästa Padelcenter

Länsförsäkringar Halland - Bank & Försäkring

Med Länsförsäkringars möjlighet att erbjuda bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak ges en unik möjlighet till en helhetslösning oc[...]

Läs mer

Länsförsäkringar Halland - Bank & Försäkring

Med Länsförsäkringars möjlighet att erbjuda bank, försäkring och fastighetsförmedling under samma tak ges en unik möjlighet till en helhetslösning och trygghet utöver det vanliga.

Till Länsförsäkringar Halland - Bank & Försäkring

Karta & område

Kungsbacka

Visste du att på medeltiden hette Kungsbacka Koningsbakkae och var Danmarks minsta stad? Jodå. Men det var då, det. Nu är Kungsbacka varken danskt eller minst, däremot Sveriges bästa stad. Tycker i alla fall vi. Kungsbacka är Hallands nordligaste kommun, och centralorten ligger vackert nära havet, bara knappt tre mil söder om Göteborg. I kommunen bor runt 80 000 personer, varav cirka 20 000 i Kungsbacka. Här kan du bo riktigt bra, med god service, ett fantastiskt kustlandskap runt knuten och storstadsregionens alla möjligheter i bakfickan – inklusive väldigt bra kommunikationer, givetvis.

Läs mer

Bobutiken i Kungsbacka

Södra Torggatan 6

0300-32 33 44

kungsbacka@lansfast.se

Tillbaka till toppen