Mäklare Östersund

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stortorget 3C i Östersund, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Östersund!

Läs mer

Besök oss

Stortorget 3 C

Östersund

063-51 78 30

ostersund@lansfast.se

Boka möte

Värdera din bostad kostnadsfritt*

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

*Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

Medarbetare

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Christina Marktin
Fastighetsmäklare

Christina Marktin

Telefon: 070-972 40 47 christina.marktin@lansfast.se Läs mer
Bodil Gisslén Sundelin
Fastighetsmäklare

Bodil Gisslén Sundelin

Telefon: 070-653 97 17 bodil.gisslen@lansfast.se Läs mer
Jimmy Blomgren
Fastighetsmäklare

Jimmy Blomgren

Telefon: 0707-258365 jimmy.blomgren@lansfast.se Läs mer
Linda Nilsson
Föräldraledig

Linda Nilsson

Telefon: 070-614 28 24 linda.nilsson@lansfast.se Läs mer
Björn Nilsson
Fastighetsmäklare

Björn Nilsson

Telefon: 070-65 65 815 bjorn.nilsson@lansfast.se Läs mer
Linda Karlsson
Fastighetsmäklare

Linda Karlsson

Telefon: 072-5060160 linda.karlsson@lansfast.se Läs mer
Camilla Nordbakk
Föräldraledig

Camilla Nordbakk

Telefon: 070-242 40 07 camilla.nordbakk@lansfast.se Läs mer
Caroline Falk
Mäklarassistent

Caroline Falk

Telefon: 063-51 78 30 caroline.falk@lansfast.se Läs mer
Anna Bäckström
Mäklarassistent

Anna Bäckström

Telefon: 063-51 78 30 anna.backstrom@lansfast.se Läs mer

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånlöften.

Få tid över att leva

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder

Visa alla 31 träffar

Partner

Annonsering av bostaden på hemnet.se

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS [...]

Läs mer

Annonsering av bostaden på hemnet.se

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor.

Läs mer om bostadsannonsering på hemnet.se

XL-BYGG Fresks

Hos oss finner du ett brett sortiment av byggvaror, färg och interiörprodukter till hela huset. Självklart hjälper vi också till med tips och råd för[...]

Läs mer

XL-BYGG Fresks

Hos oss finner du ett brett sortiment av byggvaror, färg och interiörprodukter till hela huset. Självklart hjälper vi också till med tips och råd för att du ska få ett riktigt bra resultat. För dig som inte vill, kan eller har tid att göra jobbet själv erbjuder vi tjänsten Monterat & klart. Klicka och läs mer på vår hemsida Välkommen till XL-BYGG Fresks - En riktig bygghandel

XL BYGG Fresks

Juridisk rådgivning

Läs mer

Juridisk rådgivning

Familjens Jurist

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Läs mer på boneo.se

Karta & område

Östersund

I södern tror man gärna att Östersund ligger i norra Sverige, men se det stämmer inte! Östersund kallas Sveriges mittpunkt av en anledning, nämligen att det ligger precis mitt i landet. Östersund är en ung stad, grundad på 1700-talet, och blev inte en riktig stad förrän järnvägen kom hit för knappt 140 år sedan. Stan är vackert förlagd vid Storsjön (där det kanske bor ett odjur) mitt i majestätiska Jämtland. Arkitekturen är skiftande, dock aldrig jättegammal. Stan är byggd i ett rutnät av gator och branta gränder, som gör att man kan se ut över sjön från centrum. Näringslivet i Östersund präglas av småföretagande och handel. Kommunikationerna är mycket goda, med tåg, flyg, motorvägar och bra kollektivtrafik. Vintersport? Sveriges bästa alpinsportort Åre ligger så nära att du kan åka på dagsutflykt.

Läs mer

Bobutiken i Östersund

Stortorget 3 C

063-51 78 30

ostersund@lansfast.se

Tillbaka till toppen