Jönköping

Jönköping är Sveriges tionde stad, residensstad i Jönköpings län i norra Småland – fantastiskt beläget vid Vätterns sydspets. Och Vättern är stor, så stor att om du står i stan och tittar norrut över vattnet, ser du inte norra stranden utan bara horisont. Här bor kring 90 000 trevliga människor i stan, och ytterligare nära 45 000 i resten av kommunen. Stadsbilden präglas av ståtliga byggnader, parker och torg – och av vatten förstås, inte bara Vättern utan också de mindre sjöarna Munksjön och Rocksjön. Kommunikationerna i och kring Jönköping står inte storstäderna efter: stan är nav för regionbusstrafiken, E4:an passerar jämte en rad riksvägar, Jönköpingsbanan bidrar med fjärrtåg och från Jönköping Airport tar du dig snabbt till bland annat Arlanda.

Din lokala mäklare i Jönköping

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Barnarpsgatan 21 i Jönköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Jönköping!

Boka fri värdering

Gunnar Svenson

Reg.Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Barnarpsgatan 18, Jönköping

036-30 78 20

jonkoping@lansfast.se

Våra bostäder

Visa alla 29 träffar

Bostadsrätt - Jönköping

Birkagatan 34 A

Pris: 1 645 000 kr

Antal Rum: 3

Boarea: 71 m2

Visning: Sön 28 Jan 14:45 - 15:15

Rad-/Kedjehus - Huskvarna

Västra Hasselbacken 12

Pris: 1 795 000 kr

Antal Rum: 4

Boarea: 87 m2

Tomtarea: 202 m2

Rad-/Kedjehus - Jönköping

Rektangelvägen 92

Pris: 2 795 000 kr

Antal Rum: 5

Boarea: 121 m2

Tomtarea: 264 m2

Visning: Sön 28 Jan