} 

Vaggeryd

Vaggeryd och Skillingaryd är två charmerande småländska småorter, båda längs E4:an en bit söder om Jönköping. De delar på centralortskapet i Vaggeryds kommun, och hyser 4000-5000 personer vardera. Ytterligare cirka 4000 bor i kommunen, på ännu mindre och inte sällan ännu charmigare orter. Detta är en väldigt Småländsk trakt, med grågröna skogar, gärsgårdar, röda trähus och massor av små sjöar och vattendrag – och några lite större, som Rasjön vid Bondstorp och Lagan, som flyter genom Vaggeryd. Kommunikationerna är mycket goda, med Europavägen, järnväg och välutvecklad regional kollektivtrafik.

Mäklare Vaggeryd

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnvägsgatan 18 i Vaggeryd, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Vaggeryd!

Boka fri värdering

Matilda Greverius

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Järnvägsgatan 18, 567 30, Vaggeryd

0393-10203

vaggeryd@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Vaggeryd

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 0 träffar

Våra tjänster