} 

Värnamo

Värnamo ligger i djupaste Småland, kring Lagan alldeles norr om dess mynning i sjön Vidöstern. I kommunen bor knappt 35 000 personer, varav ungefär 20 000 i vår lilla stad. Kom på besök, om du inte redan bor här i trakten – Värnamo är väldigt trivsamt och småländskt. Vi skryter också gärna med Gnosjö och dess rikskända anda av entreprenörskap, envishet och träget arbete – en anda som förstås smittar av sig på oss grannar, inklusive klassiska industriorten Gislaved. Sammantaget har vi här en trakt som erbjuder finfina möjligheter att vara aktiv – i yrkeslivet, friluftslivet, föreningslivet och sällskapslivet. Kommunikationerna är väldigt bra, med E4:an, riks- och länsvägar och en järnvägsknut i Värnamo.

Mäklare Värnamo

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 37 i Värnamo, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Värnamo!

Boka fri värdering

Jimmy Andersson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Storgatan 37, 331 31, Värnamo

0370-15500

varnamo@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Värnamo

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster