Mäklare Värnamo

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Storgatan 37 i Värnamo, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Värnamo!

Läs mer

Besök oss

Storgatan 37

Värnamo

varnamo@lansfast.se

Boka möte

Värdera din bostad kostnadsfritt*

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

*Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

Medarbetare

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånlöften.

Få tid över att leva

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder

Visa alla 0 träffar

Partner

Annonsering av bostaden på hemnet.se

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS [...]

Läs mer

Annonsering av bostaden på hemnet.se

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor.

Läs mer om bostadsannonsering på hemnet.se

Homestyling

Anlita Värnamoprofilen och stylisten Johanna Karlssson inför din bostadsförsäljning. Hon hjälper dig att visa bostaden från sin bästa sida! Du kan v[...]

Läs mer

Homestyling

Anlita Värnamoprofilen och stylisten Johanna Karlssson inför din bostadsförsäljning. Hon hjälper dig att visa bostaden från sin bästa sida! Du kan välja mellan olika paket, allt från någon timmas konsultation till hjälp att möblera om. Länsförsäkrinar Fastighetsförmedling i Värnamo uppbär ingen ersättning av Johanna Karlsson för förmedling av kontakt

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Läs mer på boneo.se

Karta & område

Värnamo

Värnamo ligger i djupaste Småland, kring Lagan alldeles norr om dess mynning i sjön Vidöstern. I kommunen bor knappt 35 000 personer, varav ungefär 20 000 i vår lilla stad. Kom på besök, om du inte redan bor här i trakten – Värnamo är väldigt trivsamt och småländskt. Vi skryter också gärna med Gnosjö och dess rikskända anda av entreprenörskap, envishet och träget arbete – en anda som förstås smittar av sig på oss grannar, inklusive klassiska industriorten Gislaved. Sammantaget har vi här en trakt som erbjuder finfina möjligheter att vara aktiv – i yrkeslivet, friluftslivet, föreningslivet och sällskapslivet. Kommunikationerna är väldigt bra, med E4:an, riks- och länsvägar och en järnvägsknut i Värnamo.

Läs mer

Bobutiken i Värnamo

Storgatan 37

Box 2201

varnamo@lansfast.se

Tillbaka till toppen