} 

Älmhult

Här sitter vi på en trakt som inte bara är underbar att bo i, mitt i ärkesmåländska landskapet, med djupa skogar, vindlande vägar, ängar och gärdsgårdar, blänkande vatten och röda mangårdsbyggnader i trä. Det är också en fantastisk trakt att arbeta i, som betytt och betyder så mycket för Sverige och världen – den där envetna, lite kluriga entreprenörsandan som alstrat så mycket utveckling. Vi pratar långt ifrån enbart om möbeljätten i Älmhult, utan om ett långt pärlband av företag i olika storlekar som växer och blomstrar. Här finns alltså alla förutsättningar att leva ett gott, tryggt och spännande liv, fullt av naturupplevelser – och utmaningar, för den som vill. Kommunikationerna är utmärkta, med E4:an, järnväg och väl utbyggd kollektivtrafik.

Mäklare Älmhult

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Norra Esplanaden 11 i Älmhult, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Älmhult!

Boka fri värdering

Fredrik Byrskog

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Norra Esplanaden 11, 343 30, Älmhult

0476-56570

almhult@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Älmhult

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 0 träffar

Våra tjänster