Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår

Mäklare Lindesberg

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Kristinavägen 49 A i Lindesberg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Lindesberg!

Läs mer

Besök oss

Kristinavägen 49 A

Lindesberg

0581-775050

lindesberg@lansfast.se

Boka möte

Värdera din bostad kostnadsfritt*

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

*Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

Medarbetare på mäklarkontoret i Lindesberg

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Frida Lundin
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Frida Lundin

Telefon: 0706-44 30 11 frida.lundin@lansfast.se Läs mer
Gustaf Florenius
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Gustaf Florenius

Telefon: 0707-201788 gustaf.florenius@lansfast.se Läs mer

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånelöften.

Få tid över att leva med Försprång®

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Lindesberg

Visa alla 14 träffar

Partner

Länsförsäkringar Bergslagen

Få gratis hemförsäkring på ditt nya boende i tre månader. Få upp till 20% rabatt på dina försäkringar genom att bli Guldkund hos Länsförsäkringar [...]

Läs mer

Länsförsäkringar Bergslagen

Få gratis hemförsäkring på ditt nya boende i tre månader. Få upp till 20% rabatt på dina försäkringar genom att bli Guldkund hos Länsförsäkringar Bergslagen.

Länsförsäkringar Bergslagen

Länsförsäkringar Bergslagen Bank

Få kostnadsfri ekonomisk rådgivning i samband med din husaffär.

Läs mer

Länsförsäkringar Bergslagen Bank

Få kostnadsfri ekonomisk rådgivning i samband med din husaffär.

Länsförsäkringar Bergslagen

Annonsering av bostaden på Blocket.se

Din bostadsannons publiceras utan kostnad för dig som säljare på blocket.se/bostad. Enligt avtal mellan blocket.se och Länsförsäkringar Fastighetsför[...]

Läs mer

Annonsering av bostaden på Blocket.se

Din bostadsannons publiceras utan kostnad för dig som säljare på blocket.se/bostad. Enligt avtal mellan blocket.se och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ska den publiceras på blocket.se/bostad tre dagar innan den publiceras på hemnet.se.

Blocket Bostad

AB Karl Hedin

När du sålt eller köpt din bostad med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder AB Karl Hedin i Lindesberg dig att handla byggmaterial enligt "B[...]

Läs mer

AB Karl Hedin

När du sålt eller köpt din bostad med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuder AB Karl Hedin i Lindesberg dig att handla byggmaterial enligt "Byggmästaravtal 6000" i 6 månader från och med tillträdesdatum på fastigheten.

Karl Hedin

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris.

Läs mer

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor.

Läs mer om bostadsannonsering på hemnet.se

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Läs mer på boneo.se

Karta & område

Lindesberg

Lilla Lindesberg är en väldigt trivsam liten stad i en lika trivsam liten kommun, det vet alla knappt 25 000 som bor här i trakten. Vi har fina sjöar alldeles intill, och Bottenån som stilla flyter genom centralorten. Vi njuter av båda sidor av myntet: stan är liten, liksom trakten, så allt är nära hela tiden. I Lindesberg är det gångavstånd mellan affärerna, restaurangerna, golfbanan och badhuset. Stora staden i form av Örebro ligger bara ungefär 40 kilometer bort och kommunikationerna är goda.

Läs mer

Bobutiken i Lindesberg

Kristinavägen 49 A

Box 32

0581-775050

lindesberg@lansfast.se

Tillbaka till toppen