Mäklare Bjuv

Välkommen till din lokala mäklare i Bjuv.

Bjuv ligger i närheten av Söderåsen med dess mäktiga natur runt knuten. Här finns mysiga bostadsområden och all omsorg som behövs för ett behagligt boende. Här är det bra att bo! Med ett strategiskt läge, bra kollektivtrafik i form av tåg och buss så når man orter som Helsingborg, Klippan och Ängelholm på ca 20 min. Lagom stort med ca 15 000 trevliga invånare. Välkomna till Bjuv!

Läs mer

Medarbetare

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Björn Lindahl
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Björn Lindahl

Telefon: 0709-101401 bjorn.lindahl@lansfast.se Läs mer
Karriär banner

Vill du vara med oss på resan mot att bli nummer 1?

Vi växer och söker fler ödmjuka vinnarskallar i hela landet som vill utmana branschen tillsammans med oss. Hos oss är vi måna om varandra samtidigt som vi ger allt för våra kunder. Varje dag och i varje affär.

Jobba hos oss

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånlöften.

Våra bostäder i Åstorp

Visa alla 0 träffar

Partner

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hem[...]

Läs mer

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hemnet. Vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS AB kan Mäklarföretaget erhålla dels en administrationsersättning, dels en provisionsersättning i enlighet med vad som föreskrivs på hemnet.se.

Till Hemnet

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.[...]

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Till Boneo

Karta & område

Bjuv

Bobutiken i Bjuv

Torggatan 2

0709-101401

bjuv@lansfast.se

Tillbaka till toppen