Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår

Mäklare Helsingborg

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Sundstorget 8 i Helsingborg, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Helsingborg!

Läs mer

Besök oss

Sundstorget 8

Helsingborg

042-633 98 10

helsingborg@lansfast.se

Boka möte

Värdera din bostad kostnadsfritt*

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

*Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

Medarbetare på mäklarkontoret i Helsingborg

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Linda Sandstedt
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Linda Sandstedt

Telefon: 0731-49 06 50 linda.sandstedt@lansfast.se Läs mer
Maria Pettersson
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Maria Pettersson

Telefon: 0731-49 06 52 maria.pettersson@lansfast.se Läs mer
Mathias Ek
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Mathias Ek

Telefon: 0731-49 06 51 mathias.ek@lansfast.se Läs mer
Josefine Andersson
Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Josefine Andersson

Telefon: 0731-49 06 57 josefine.andersson@lansfast.se Läs mer

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånelöften.

Få tid över att leva med Försprång®

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Helsingborg

Visa alla 29 träffar

Partner

Annonsering av bostaden på Blocket Bostad

Vi annonserar ut din bostad på blocket.se/bostad. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg uppbär vid förmedling av erbjudandet från Bost[...]

Läs mer

Annonsering av bostaden på Blocket Bostad

Vi annonserar ut din bostad på blocket.se/bostad. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg uppbär vid förmedling av erbjudandet från Bostad Blocket ingen ersättning.

Blocket Bostad

Länsförsäkringar Bank

Passa på att bli kund hos Länsförsäkringar Bank! Ring 042-633 80 00 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg uppbär vid förmedling av er[...]

Läs mer

Länsförsäkringar Bank

Passa på att bli kund hos Länsförsäkringar Bank! Ring 042-633 80 00 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg uppbär vid förmedling av erbjudandet från Länsförsäkringar Bank ingen ersättning.

Länsförsäkringar Bank

Länsförsäkringar Skåne

Passa på att teckna hemförsäkring hos Länsförsäkringar Skåne Ring 042-633 80 00 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg uppbär vid förm[...]

Läs mer

Länsförsäkringar Skåne

Passa på att teckna hemförsäkring hos Länsförsäkringar Skåne Ring 042-633 80 00 Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg uppbär vid förmedling av erbjudandet från Länsförsäkringar Skåne ingen ersättning.

Länsförsäkringar Skåne

HittaHem.se

På HittaHem.se säljs många bostäder redan innan de når andra bostadssajter. Skapa en bevakning inom det område du vill bo, så får du veta så fort det[...]

Läs mer

HittaHem.se

På HittaHem.se säljs många bostäder redan innan de når andra bostadssajter. Skapa en bevakning inom det område du vill bo, så får du veta så fort det kommer ut något som passar dig. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Helsingborg uppbär vid förmedling av erbjudandet från HittaHem ingen ersättning.

HittaHem

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris.

Läs mer

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor.

Läs mer om bostadsannonsering på hemnet.se

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Läs mer på boneo.se

Karta & område

Helsingborg

Föreställ dig en stad, en lagom stor stad, rik på såväl äldre som yngre avtryck i arkitekturen, där monumentala praktverk samsas med intima gathus, en grönskande stad som blickar ut över havet från både hamnar, promenader och ständer. Just det: Helsingborg. Sveriges åttonde stad, Skånes andra, och världens bästa tycker vi som bor här. Kommunikationerna är värdiga en större storstad, med flera Europavägar, knutpunkt för regional, lokal och nationell tågtrafik och färjetrafik till den stora grannen i väster, Danmark. Vi har tre större flygplatser i närheten, Ängelholm-Helsingborgs flygplats, Malmö City Airport och förstås Copenhagen Airport. Näringslivet blomstrar, liksom kulturlivet, staden är stadd i stark utveckling. Och så är det fotbollslaget såklart!

Läs mer

Bobutiken i Helsingborg

Sundstorget 8

Box 625

042-633 98 10

helsingborg@lansfast.se

Tillbaka till toppen