} 

Höör

Namnet Höör (Horgh) har anor från 1300-talet, och i trakten har människor varit bosatta mycket längre än så. Stenen till Lunds domkyrka bröts faktiskt i Höör i slutet av 1000-talet. Nu lever nära 8 000 människor i det grönskande samhället och ca 16 000 i kommunen som bjuder på rikt föreningsliv, frisk luft och stora naturupplevelser. I omgivningarna finns djupa skogar, öppna landskap och glittrande sjöar. Tretton naturreservat bjuder på unika upplevelser och den ornitologiskt intresserade har mycket att upptäcka. I Höör har vi Skånes Djurpark med Fåret Shaun, vackra Bosjökloster, Skånes Mitt och restauranger med god och lokalproducerad mat – bl a fisk från Ringsjön. Vi hittar även Kulturhuset Anders med konsthall, ett av Sveriges bästa damlag i handboll - Höörs HK H65 och mycket, mycket mer. Kommunikationerna är goda, med tågförbindelser direkt till Karlskrona, Kalmar, Köpenhamn och Helsingör. Även Pågatågen stannar här. Riksväg 13 och Riksväg 23 passerar här.

 

Mäklare Höör

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, avstyckad gård, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nya torg 3b i Höör, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Höör!

Boka fri värdering

Camilla Axelsson

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Nya Torg 3B, 243 30, Höör

0413-55 98 80

hoor@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Höör

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster