} 

Landskrona

Öresundsregionens hjärta med närhet till storstäder och kontinenten. Med sin historiskt vackra stadskärna och tillgång till hav, natur och kultur är Landskrona en plats att längta hem till! Landskrona är en grön stad i dubbel bemärkelse. Med sina idylliska koloniområden, grönskande parker, mysiga småbåtshamnar och att kommunen satsar mycket på att skapa en hållbar stadsmiljö för framtiden. I Landskrona finns mycket att se och uppleva. Här finns bland annat fiskeläget i Borstahusen, Citadellet med sin vallgrav och den lilla natursköna ön Ven. I någon av kommunens tätorter Glumslöv, Häljarp, Saxtorpsskogen, Asmundtorp, Härslöv, Vadensjö och Annelöv erbjuds bekväma, trygga och natursköna boenden. Varmt välkomna att prata boende med oss!

Mäklare Landskrona

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnvägsgatan 6 i Landskrona, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Landskrona!

Boka fri värdering

Cecilia Grahn

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Järnvägsgatan 6, 261 32, Landskrona

0418-223 20

landskrona@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Landskrona

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster