Malmö

Eller är det ”lilla Berlin”, som en del kallar vår stad på senare år? Tja, varför inte – om benämningen syftar på den saliga mångfald som präglar Malmö vad gäller människor, kultur, nöjen, boende, högt, lågt, stort, smått, då skriver vi gärna under på den. Malmö i sig självt är ganska litet och behändigt, mindre än Stockholm och Göteborg men tätare befolkat, men ingår som ett av flera naturliga centra i Öresundsregionen som är Nordens folkrikaste region. Här pendlar vi till och från nav som Köpenhamn och Lund på under halvtimmen tack vare mycket goda kommunikationer. Malmö är väldigt mycket både och, fullt av kontraster och storstadsutbud på den lilla skalan – men kanske framför allt en öppen, prestigelös och välkomnande stad där alla och envar får plats. En fantastisk liten storstad helt enkelt, eller som Malmö FF-fansen uttrycker det: Forza Malmö!

Mäklare Malmö

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Nordenskiöldsgatan 8 i Malmö, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Malmö!

Boka fri värdering

Johanna Ericsson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Nordenskiöldsgatan 8, 211 19, Malmö

040-10 44 00

malmo@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Malmö

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 21 träffar
Falsterbogatan 26 - Bostadsrätt

Malmö

Falsterbogatan 26
Antal Rum: 1 Boarea: 27 m²

Pris 925 000 kr

Visning: Tor 13 Dec 18:30 - 19:00

Fylkinggatan 23C - Bostadsrätt

Malmö

Fylkinggatan 23C
Antal Rum: 2 Boarea: 57 m²

Pris 1 295 000 kr

Visning: Ons 12 Dec 17:00 - 17:30

Grönvägen 1C - Bostadsrätt

Arlöv

Grönvägen 1C
Antal Rum: 1,5 Boarea: 41 m²

Pris 795 000 kr

Visning: Ons 12 Dec 17:15 - 17:45

Jakob Persvägen 7 - Bostadsrätt

Arlöv

Jakob Persvägen 7
Antal Rum: 1 Boarea: 30 m²

Pris 625 000 kr

Visning: Tor 13 Dec 18:00 - 18:30

Våra tjänster