} 

Skurup

Skurup på Söderslätt, platt och böljande kulturlandskap. Skånskare än så blir det kanske inte. Skurup är centralort i kommunen, här finns de flesta företagen och de flesta invånarna, ungefär 8 000. Kommunikationerna är väldigt bra, E65 går här, flygplatsen ligger en kvart bort och så järnvägen mellan Ystad och Malmö förstås. Ja, det går direkttrafik till Köpenhamn. Vill du, kan du bo väldigt lantligt och ändå ha stora världen en kort tågresa bort. Skurup erbjuder god service och ett relativt stort utbud av nöje och kultur, delvis tack vare den spännande folkhögskolan som har mycket välrenommerade utbildningar i musik, skrivande, journalistik och film.

Mäklare Skurup

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Järnvägsgatan 3 i Skurup, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Skurup!

Boka fri värdering

Carsten Nilsson

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Järnvägsgatan 3, 274 34, Skurup

0411-400 55

skurup@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Skurup

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster