} 

SVEDALA

En gång i tiden tillkom Svedala för att det låg på tåglinjen mellan Malmö och Ystad och mellan Lund och Trelleborg, och därmed blev en naturlig knutpunkt och ett bra ställe att bo på. Orten växte sen via dess framgångsrika och driftiga människor som skapade Svedala. Detta är fortfarande sant för det moderna Svedala. Här bor du på landsbygden mitt i världen i en dynamisk ort med alla möjligheter.  Svedala har utmärkta kommunikationer i alla riktningar. Sturups flygplats är bara 10 minuter bort, liksom Malmö. Köpenhamn är nära och bekvämt med tåg eller bil, liksom Lund, Trelleborg och Ystad.

Svedala är en framtidskommun stadd i växande, med alla möjligheter till både bekvämt och modernt boende. Kommunen satsar på skola, förskola och vackra miljöer för fritids- och vardagsaktiviteter såsom grönområden, cykelleder och utomhusbad. Kommunen är mycket barnvänlig och enkel att bo i. Att den är belägen i en vacker och typisk Skånemiljö med närhet till sydkusten gör den bara ännu mer attraktiv.

Mäklare Svedala

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Marknadstorget 10 i Svedala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Svedala!

Boka fri värdering

Anna Melefors

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Marknadstorget 10, 233 31, Svedala

0731-800078

svedala@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Svedala

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 1 träffar
Lindgatan 8 - Villa

Svedala

Lindgatan 8
Antal Rum: 7 Boarea: 180 m² Tomtarea: 947 m²

Pris 3 800 000 kr

Visning: Mån 23 Sep 18:30 - 19:00

Våra tjänster