Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår

Mäklare Svedala

En gång i tiden tillkom Svedala för att det låg på tåglinjen mellan Malmö och Ystad och mellan Lund och Trelleborg, och därmed blev en naturlig knutpunkt och ett bra ställe att bo på. Orten växte sen via dess framgångsrika och driftiga människor som skapade Svedala. Detta är fortfarande sant för det moderna Svedala. Här bor du på landsbygden mitt i världen i en dynamisk ort med alla möjligheter. Svedala har utmärkta kommunikationer i alla riktningar. Sturups flygplats är bara 10 minuter bort, liksom Malmö. Köpenhamn är nära och bekvämt med tåg eller bil, liksom Lund, Trelleborg och Ystad. Svedala är en framtidskommun stadd i växande, med alla möjligheter till både bekvämt och modernt boende. Kommunen satsar på skola, förskola och vackra miljöer för fritids- och vardagsaktiviteter såsom grönområden, cykelleder och utomhusbad. Kommunen är mycket barnvänlig och enkel att bo i. Att den är belägen i en vacker och typisk Skånemiljö med närhet till sydkusten gör den bara ännu mer attraktiv.
Läs mer

Besök oss

Marknadstorget 10

Svedala

0731-800078

svedala@lansfast.se

Boka möte

Värdera din bostad kostnadsfritt*

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

*Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

Medarbetare på mäklarkontoret i Svedala

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Anna Melefors
Fastighetsmäklare Franchisetagare Svedala

Anna Melefors

Telefon: 0731-80 00 78 anna.melefors@lansfast.se Läs mer

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånelöften.

Få tid över att leva med Försprång®

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Svedala

Visa alla 12 träffar

Partner

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris.

Läs mer

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor.

Läs mer om bostadsannonsering på hemnet.se

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Läs mer på boneo.se

Karta & område

Svedala

Bobutiken i Svedala

Marknadstorget 10

0731-800078

svedala@lansfast.se

Tillbaka till toppen