} 

Hammarby Sjöstad

Hammarby sjöstad tillhör Sofia församling och räknas av Stockholms kommun formellt till innerstaden, trots att den ligger på södra och östra sidan av Hammarby sjö. Hammarby sjöstad kallas i folkmun Sjöstan. I dagligt tal används Hammarby sjöstad eller Sjöstan ofta synonymt med stadsdelen Södra Hammarbyhamnen.

Här bor man med direkt närhet till vatten, vacker natur, ett fantastiskt utbud av service och härliga restauranger samt endast med några minuters promenadavstånd till Södermalm.

Vi ser fram emot att höra från er som önskar få era allmänna frågor om bostadsmarknaden besvarade, en uppdaterad bostadsvärdering eller hjälp med den egna försäljningen.

Mäklare Hammarby Sjöstad

Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt i Hammarby Sjöstad har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Hammarby Sjöstad!

Boka fri värdering

Tobias Magnusson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

12132, Enskededalen

hammarby.sjostad@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Hammarby Sjöstad

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 0 träffar

Våra tjänster