Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår

Mäklare Roslagen

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stora Brogatan 7 i Norrtälje, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Roslagen!

Läs mer

Besök oss

Stora Brogatan 7

Norrtälje

0176-28 55 00

roslagen@lansfast.se

Boka möte

Värdera din bostad kostnadsfritt*

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

*Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

Medarbetare på mäklarkontoret i Norrtälje

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Malin Kaldén
Mäklarassistent Franchisetagare

Malin Kaldén

Telefon: 072-700 45 78 malin.kalden@lansfast.se Läs mer
Fredrik Jöngren
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Fredrik Jöngren

Telefon: 070-231 15 94 fredrik.jongren@lansfast.se Läs mer
Lucas Eriksson
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Lucas Eriksson

Telefon: 070-162 74 56 lucas.eriksson@lansfast.se Läs mer
Niclas Norman
Blivande fastighetsmäklare

Niclas Norman

Telefon: 0176-28 55 00 roslagen@lansfast.se Läs mer

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånelöften.

Få tid över att leva med Försprång®

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Norrtälje

Visa alla 24 träffar

Partner

Avtal24 - den moderna juristbyrån

För att trygga dig och din familj har du som kund hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling fått noggrant utvalda förmåner hos avtal24. Kostnadsfri j[...]

Läs mer

Avtal24 - den moderna juristbyrån

För att trygga dig och din familj har du som kund hos Länsförsäkringar Fastighetsförmedling fått noggrant utvalda förmåner hos avtal24. Kostnadsfri juridisk behovsanalys online och inledande kostnadsfri familjejuridisk rådgivning tillsammans med en jurist. 20 procent rabatt på samtliga avtal. Telefon: 0771-24 00 24, E-post: lansforsakringar@avtal24.se, Hemsida: www.avtal24.se/lfstockholm

avtal24

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris.

Läs mer

Hemnet

Vill du annonsera din bostad på Hemnet kostar det mellan 300-2900 kronor, beroende på bostadens utgångspris. Det är en avgift som Hemnet Service HNS AB fakturerar dig som är säljare. Länsförsäkringar Fastighetsförmedling uppbär vid förmedling av erbjudandet från Hemnet en ersättning mellan 150-1450 kronor.

Läs mer om bostadsannonsering på hemnet.se

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Läs mer på boneo.se

Karta & område

Roslagen

Du, Roslagen – nog är det ett vackert namn på en plats, som verkligen påminner om Sverige när det är som allra vackrast? Roslagen är kustområdet närmast norr om Stockholm, med mycket skärgård och mycket historia. Bland tätorterna finns Rimbo, Hallstavik, Bergshamra, Älmsta och centralorten Norrtälje där nästan en tredjedelar av Roslagsborna bor. Norrtälje kommun är liten och nätt med strax över 60 000 invånare, som alla njuter av det lugna, goda livet i utkanten av huvudstadsregionen. Norrtälje var länge en militärstad, med flera regementen. Den militära verksamheten finns inte kvar, men det finns regementsområdena som är byggnadsminne och väl värda ett besök, om du mot förmodan tröttnar på småstadscharm och östra Sveriges kanske vackraste stycke kust.

Läs mer

Bobutiken i Roslagen

Stora Brogatan 7

0176-28 55 00

roslagen@lansfast.se

Tillbaka till toppen