} 

Kungsholmen

Välkommen till bobutiken på Kungsholmen, mycket centralt i Stockholm. Du kan utan vidare promenera hit från centralstationen. Så får du se en del mycket typiska Stockholmsvyer när du ändå håller på. Ett fascinerande faktum om Kungsholmen och Essingeöarna är att de var i stort sett obebyggda fram till 1700-talet, och var för mindre än hundra år sedan en lantlig idyll med små stugor och trädgårdar. Nu pulserar de av storstadsliv och bebyggelse, självklart med fina parker och grönområden i behåll, och bebos av närmare 65 000 människor som av allt att döma trivs väldigt bra. Inte undra på, med fantastiska kommunikationer, landets kanske rikaste storstadsutbud, arkitektonisk charm och Mälarens vatten som närmsta granne.

Mäklare Kungsholmen

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fleminggatan 43 i Stockholm, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare på Kungsholmen!

Boka fri värdering

Hanna Mikiver

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Fleminggatan 43, 112 32, Stockholm

08-128 60 200

Kungsholmen@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Stockholm - Kungsholmen

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra bostäder

Visa alla 67 träffar
Wargentinsgatan 5D - Bostadsrätt

Stockholm

Wargentinsgatan 5D
Antal Rum: 2 Boarea: 40,5 m²

Pris ej angivet

Visning: Sön 11 Aug 13:00 - 13:30

Frejgatan 42 - Bostadsrätt

Stockholm

Frejgatan 42
Antal Rum: 2 Boarea: 62,8 m²

Pris ej angivet

Visning: Sön 04 Aug 12:00 - 12:30

Vanadisvägen 26A - Bostadsrätt

Stockholm

Vanadisvägen 26A
Antal Rum: 2 Boarea: 53 m²

Pris ej angivet

Visning: Sön 04 Aug 13:15 - 13:45

Pipersgatan 5 - Bostadsrätt

Stockholm

Pipersgatan 5
Antal Rum: 2 Boarea: 54 m²

Pris ej angivet

Visning: Sön 04 Aug 14:30 - 15:00

Våra tjänster