} 

Drottninggatan

Detta är Sveriges fjärde stad med drygt 200 000 invånare, en av de vackraste och förstås anrikaste. Uppsala är känt i hela världen för sitt universitet, Skandinaviens äldsta högre lärosäte. Uppsala är också Sveriges kyrkliga centrum, med Svenska kyrkans ärkebiskopssäte. Men Uppsala är såklart mycket mer än sitt historiska djup – det är en underskön liten storstad, med variation i alla dimensioner. Här samlas alla möjliga sorters människor för att studera, arbeta och göra karriär, eller bilda familj – eller alltihop, i en av Sveriges bästa regioner alla kategorier. Service, utbud, nöjen och kultur anstår en mindre storstad i ett fantastiskt landskap, granne med Storstockholm.

Mäklare Uppsala

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 3 i Uppsala, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Uppsala!

Boka fri värdering

Helen Andersson

Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Drottninggatan 3, 753 10, Uppsala

018-430 34 00

uppsala@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Uppsala - Drottninggatan

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Linn Thyrestam Grape - Fastighetsmäklare/Föräldraledig deltid

Linn Thyrestam Grape

Fastighetsmäklare/Föräldraledig deltid

Tel: 018-430 34 22

Mobil:0709-15 44 48

Linn.Thyrestam.Grape@lansfast.se

VCard

Anna Hägg - Bolånerådgivare LF Bank

Anna Hägg

Bolånerådgivare LF Bank

Tel: 018-68 56 07

 

Anna.hagg@lansforsakringar.se

VCard

Våra tjänster