Mäklare Sunne

Välkommen till din lokala mäklare i Sunne.

Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på i längden. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Läs mer

Besök oss

Kvarngatan 23

Sunne

0768-32 41 79

sunne@lansfast.se

Boka möte

Medarbetare

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Richard Östlund
Fastighetsmäklare Franchisetagare

Richard Östlund

Telefon: 076-832 41 79 richard.ostlund@lansfast.se Läs mer
Karriär banner

Vill du vara med oss på resan mot att bli nummer 1?

Vi växer och söker fler ödmjuka vinnarskallar i hela landet som vill utmana branschen tillsammans med oss. Hos oss är vi måna om varandra samtidigt som vi ger allt för våra kunder. Varje dag och i varje affär.

Jobba hos oss

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånlöften.

Få tid över att leva

Med den kostnadsfria tjänsten Försprång ser din mäklare till att all dokumentation inklusive fina bilder finns på plats när du känner dig redo att sälja din bostad.

Genom att klicka på knappen godkänner jag villkoren

Våra bostäder i Sunne

Visa alla 12 träffar

Partner

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hem[...]

Läs mer

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hemnet. Vid förmedling av annonserbjudande från Hemnet Service HNS AB kan Mäklarföretaget erhålla dels en administrationsersättning, dels en provisionsersättning i enlighet med vad som föreskrivs på hemnet.se.

Till Hemnet

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad.[...]

Läs mer

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad. Förutom annonser med lokala objekt över hela landet fokuserar Boneo även på utlandsobjekt och kommersiella fastigheter.

Till Boneo

Karta & område

Sunne

I sagolika Sunne längs vackra sjön Fryken är livet väldigt enkelt och okomplicerat, här finns något för alla! Sunne är känt i Sverige för sin fina kulturella historia med Selma Lagerlöfs Mårbacka, Västanå Teater samt Alma Löövs museum som alla årligen drar tiotusentals besökare till Sunne. Kommunens slogan, skapad ur folkets idérikedom och fina fantasi är att Sunne är platsen där allt är möjligt. Detta visar man också genom att det ofta anordnas lokala evenemang såsom Inge Bråten Memorial, Sunne Jaktmässa och Sunne Summermeet vilka brukar fylla centrum med besökare och turister. Det är också denna företagsanda och fantasirikedom som ligger till grund för Selma Spa, Sunne Sommarland och Ski Sunne. Detta gör att det finns aktiviteter året runt för den aktive, gammal som ung att ta sig för. Sunne kommun har genom flera år nu varit bland landets bästa när det kommer till bra företagsklimat, så kanske är det här du ska satsa på att bedriva din verksamhet? Centrum är fyllt av mysiga butiker och restauranger med god service och ett härligt utbud.

Läs mer

Bobutiken i Sunne

Kvarngatan 23

0768-32 41 79

sunne@lansfast.se

Tillbaka till toppen