Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arboga

Din mäklare i Arboga

Välkommen till din lokala mäklare i Köping!

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Köping - Arboga - Kungsör har stor erfarenhet av att förmedla bostäder i Köping - Arboga - Kungsörs området. Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare och var du vill bo?

Vill du bo i en liten stad med lång historia? Kungsör och Köping är vackert belägna utmed Mälaren och erbjuder vackra omgivningar med stora kontraster mellan årstiderna. Kanske drömmer du om att bo i Arboga och dess vackra stadskärna precis intill Arbogaån? Eller vill du bo närmare naturen i närheten av Hjälmaren? Oavsett var du vill bo och vad du drömmer om har vi bra koll på omgivningarna och kan hjälpa dig att hitta ditt nästa boende.

Hör av dig till oss - vi erbjuder en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, vilket både du som säljare och köpare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill ha rådgivning, sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, lantbruk, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Stora gatan 5 i Köping så hjälper vi dig till en riktigt bra fastighetsaffär.

Välkommen att boka ett kostnadsfritt möte med oss!

Visa mer arrow down circle

Våra bostäder i Arboga

Medarbetare

Hur kan vi hjälpa dig idag?

Ikon försprång

Försprångsbostad

Med Försprång planerar och förbereder vi din försäljning, så att allt är klart den dag du bestämmer dig för att sälja.

Skaffa försprång

Ikon värdera bostad

Fri bostadsvärdering

Du kanske undrar när det är dags att sälja din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri värdering!

Värdera min bostad

Ikon värdekollen

Värdekollen

Känner du till det aktuella värdet på din bostad? Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen på din bostad.

Få prisbild i mitt område

Bild ansök om lånelöfte

Nära samarbete med Länsförsäkringar Bank

Våra mäklarkontor samarbetar med Länsförsäkringar Bank vilket ger dig bra ränta och snabba lånelöften.

Till Länsförsäkringar Ikon pil åt höger

Samarbetspartners

Hemnet logotyp

Hemnet

Hemnet är Sveriges största bostadssajt. Den som säljer via Länsförsäkringar Fastighetsförmedling erbjuds möjlighet att marknadsföra sin bostad på Hem...

Läs mer Ikon pil åt höger

Boneo logotyp

Boneo

Boneo.se är Sveriges nya bostadssajt. Boneo erbjuder en mer modern, kostnadseffektiv och användarvänlig tjänst för den som ska sälja och köpa bostad....

Läs mer Ikon pil åt höger

Arboga

Har du inte varit här hos oss? I så fall – passa på och njut av en fantastisk charmig, rentav pittoresk småstad med djup historia. Vår lilla stad präglas av äldre bebyggelse, från småhus i trä till pampiga kolosser i sten. Centrum grönskar och Arbogaån som flyter genom alltsammans understryker ortens skönhet. Kungsör en bit bort längs E20 är minst lika fint, där det ligger vid Mälarens västra strand. E18 drar också förbi och gör resan till Örebro kort. Stockholm ligger också inom nära räckhåll om du vill byta lantluft och småstadscharm mot storstadspuls och –utbud en stund.

Visa på karta arrow down circle