Borås

Vi fortsätter att växa!

Vi vill därför utöka och stärka vårt team med en fastighetsmäklare till kontoret i Borås.

Vi söker en driven och engagerad lagspelare som vill vara med på vår fortsatta resa mot att bli nummer ett. Vi verkar i en region med stor potential och har ett gott samarbete med Länsförsäkringar bank och försäkring.

På kontoret i Borås sitter ett härligt gäng som gillar att ha roligt tillsammans. Vår vi-känsla är stark, vi värdesätter och hjälper varandra. Vi erbjuder därmed en trygg och spännande arbetsplats med goda chanser till en bra utveckling. Du får även förmåner som pension, interna utbildningar och friskvård. Som fastighetsmäklare hos oss får du möjlighet att arbeta under ett av landets starkaste varumärken.

Hos oss passar du om du gillar att göra affärer samtidigt som du arbetar med fokus på kvalitet, service och långsiktighet i relationerna med säljare och köpare. Vi förmedlar alla typer av fastigheter och du kommer i första hand att inrikta dig på villor, fritidshus och bostadsrätter.

Vi ser att du är utbildad fastighetsmäklare och gärna har några års erfarenhet.

Är du intresserad? Kanske vill du höras på ett förutsättningslöst samtal eller kaffe? Tveka inte på att kontakta kontorsansvarig Malin Karlsson på 076-817 23 84 eller malin.karlsson@lansfast.se.

Din kontakt är givetvis konfidentiell.