} 

Torslanda

Vi har den fina äran att arbeta med en mycket trevlig och expansiv del av Göteborg, nämligen de västra stadsdelarna på Hisingen. Vårt område ligger vackert inkilat mellan hav och storstad och sträcker sig från Säves öppna landskap till klipporna i Hjuvik. Öckerö kommun är inte att förglömma med sitt rika båtliv och vackra öar, som besjöngs vemodigt av Cornelis. Här är det lätt att trivas med ett rikt föreningsliv, vackra omgivningar och närhet till hav. Här erbjuds dessutom en rik variation när det gäller boendeformer. Här hittar ni gammalt och nytt, stort och smått oavsett om ni är ute efter villa, radhus, lägenhet, tomt eller ett mysigt fritidshus.

Mäklare Torslanda

Funderar du på hur du ska välja mäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela
tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan
erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare
och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, villa eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Gamla Flygplatsvägen 4 i Torslanda, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

Välkommen till din lokala mäklare i Torslanda!

Boka fri värdering

Johnny Lindh

Reg. Fastighetsmäklare

Hej, hör av dig så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig med ditt livs affär.

Kontakta mig

Besök oss

Gamla Flygplatsvägen 4, 423 37, Torslanda

031-560000

torslanda@lansfast.se

Fastighetsmäklare i bobutiken i Göteborg - Torslanda

Ring, mejla eller titta in och prata med någon av oss när du funderar på att sälja eller köpa bostad. Vi hjälper dig hela vägen.

Våra tjänster