Hoppa till sidinnehåll
Image00018

Mina sidor

Det enkla sättet att köpa och sälja bostad

Bostadsaffären på ett ställe

På Mina sidor har du som säljare eller köpare av bostad full koll på bostadsaffären genom en smidig och trygg digital upplevelse. Du har möjlighet att följa din bostads värdeutveckling med Värdekollen och få smarta energibesparingstips med Energikalkylatorn.

Logga in med BankID

Ikon pil ner

För att skaffa BankID krävs det att du är kund hos en av de banker som erbjuder tjänsten, att du har ett svenskt personnummer och att du har identifierat dig med en godkänd svensk ID-handling.

Saknar du BankID? Kom igång med BankID

Problem med ditt BankID? Testa ditt BankID

För dig som säljer bostad

Ikon pil ner

Att sälja bostad tillsammans med oss är enkelt. Din lokala mäklare vägleder dig genom hela processen och med hjälp av Mina sidor kan du i lugn och ro ta del av allt som rör din bostadsaffär, både före, under och efter försäljningen. Följ din försäljning, se intresset för din bostad och håll kontakt med din mäklare.

För dig som köper bostad

Ikon pil ner

Att köpa bostad kan kännas som ett stort och svårt beslut. Och vi gör naturligtvis allt vi kan för att det ska gå så smidigt och enkelt som möjligt för dig. Här på Mina sidor kan du följa hela köpprocessen digitalt.

För dig som letar bostad

Ikon pil ner

Drömmer du om ditt framtida boende? På Mina sidor kan du  enkelt hålla koll på marknaden genom att lägga bostadsbevakningar baserat på specifika önskemål. Missa inte chansen att ha stenkoll på marknaden!

Håll koll på värdet av din bostad

Ikon pil ner

Har du tjänsten Värdekollen aktiverad hos oss kan följa din bostads värde över tid på Mina sidor.

Har du inte Mina sidor redan behöver du bara skapa ett konto och ansluta dig till Värdekollen för att hålla dig uppdaterad på din bostads värdeutveckling.

Räkna på bostadens energiförbrukning

Ikon pil ner

Det finns mycket du kan göra för att minska hemmets energiförbrukning som är bra för både plånboken och miljön. Därför har vi tagit fram Energikalkylatorn – utvecklad för dig som bor i radhus, parhus, villa eller lägenhet. 

Energikalkylatorn är en digital och automatiserad rådgivningstjänst, som ger förslag på hur du kan sänka elkostnaderna i hemmet och samtidigt minska bostadens klimatavtryck. Kanske behöver du täta fönster och dörrar, installera solceller eller uppgradera värmesystemet för att optimera bostadens energianvändning?

Logga in eller skapa ett konto här på Mina sidor och sänk dina elkostnader.