Hoppa till sidinnehåll
Kvinna Cyklar

Hållbara medarbetare

Vår personalfilosofi är enkel – om de anställda mår bra, mår företaget bra. Engagerade medarbetare som vill utvecklas och känner stolthet över sin arbetsplats skapar en framgångsrik och inkluderande företagskultur. Genom våra kärnvärden – trygga, kunniga, personliga – bygger vi en hållbar fastighetsförmedling.

Hållbart ledarskap

Kombinationen av starkt värderingsfokus, tydliga tillväxtmål och ett gott ledarskap har gjort oss till den snabbast växande mäklarkedjan i landet. I resan mot att bli marknadsledande har våra ledare en nyckelroll. Vi satsar därför stort på att ständigt utveckla chefernas förmåga att coacha, leda och motivera sina medarbetare. I vår ledarskapssatsning – Ledarakademin, ser vi till att våra franchisetagare blir duktiga på att sätta tydliga mål, ge feedback och coacha våra medarbetare att bli hållbara i längden.

Hållbart arbetsliv 

Arbetet som fastighetsmäklare kan innebära stor variation och frihet men också långa arbetsdagar, en stressig vardag och höga krav. Vi vill att våra medarbetare ska hålla hela vägen. Därför har vi trygga anställningsvillkor, uppmuntrar till en sund balans mellan arbete och fritid och satsar stort på olika hälsoförmåner för att förebygga sjukskrivningar. Vi har även ett särskilt trygghetspaket och garantilön för nyutexaminerade mäklare under den första tiden i arbetslivet.

Under 2020 anordnade Länsförsäkringar Fastighetsförmedling en serie av digitalt sända träningspass för att uppmuntra till rörelse under pandemitider. Träning som kunde genomföras gemensamt på kontoren eller ensamma hemma. Du hittar alla träningspass på vår YouTube-kanal.

Stora utvecklingsmöjligheter

Bostadsmarknaden förändras i snabb takt och vi arbetar hårt för att våra fastighetsmäklare ska känna sig redo att möta kunden både i dag och i morgon. Hos oss har alla medarbetare en potentiell karriärväg från nyanställd till franchisetagare. Våra bobutiker växer i storlek och vi öppnar ständigt nya runt om i landet. Som en del av Länsförsäkringar med bank och försäkring, finns det även karriärvägar i andra delar av Länsförsäkringsgruppen.

Jämställdhet och likabehandling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings medarbetare ska spegla samhället. Vi har stort fokus på likabehandling och mångfald på alla nivåer av vår verksamhet. Oavsett bakgrund och förutsättningar ska våra medarbetare och kunder alltid bemötas på sina egna villkor. I den återkommande medarbetarundersökningen ger de anställda vårt arbete för likabehandling ett extra högt betyg.

9 av 10 är stolta över varumärket 

I vår senaste medarbetarundersökning uppgav 9 av 10 av våra anställda att de är stolta över att arbeta på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Särskilt höga betyg fick vi inom områdena likabehandling, ledarskap och stolthet över varumärket.

Läs mer om hur vi arbetar i vår uppförandekod

Vi växer så det knakar

Hos oss rekommenderar 9 av 10 medarbetare oss som arbetsgivare. Vill du bli en av oss?