Tillbaka till pressmeddelanden

Årets HR-direktör arbetar på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

2019-05-17

Den globala organisationen Universum lyfter varje år fram personer och företag som sticker ut från mängden genom sitt engagemang och sin kunskap inom employer branding. 2018 tilldelas utmärkelsen ”Årets HR-direktör" Cecilia Calson, på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Den 16 maj höll Universum sin årliga gala och delade ut pris inom flera olika kategorier. Här är tydlig strategi för rekrytering av talanger, spännande utvecklingsmöjligheter och nytänkande för att nå ut, viktiga kriterier. Cecilia Calson vann priset som ”Årets HR-direktör” för sitt stora engagemang och förmågan att koppla samman personalfrågor med övrig kommunikation.

– Länsförsäkringar Fastighetsförmedlings långsiktiga mål är att blir branschledande, vilket skapat stolthet och en positiv anda i hela organisationen. Vår employer branding-strategi ska verka inifrån och ut, med gott ledarskap, starka värderingar och arbetsglädje som grundpelare. Detta prestigefulla pris indikerar att vi är på rätt väg i resan mot att bli nummer ett, säger Cecilia Calson, HR-chef på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Juryns motivering:
”Cecilia har på ett mycket dynamiskt sätt arbetat med employer branding frågorna och nått mycket stor framgång med dessa. Hon har en förmåga att engagera både ledning och medarbetare i frågorna. Vidare lägger Cecilia stor vikt vid att marknadsföringen speglar den bredd och det djup av möjligheter som finns inom företaget. Vi tycker därför att hon utgör en förebild och inspirationskälla för alla som arbetar med employer branding.”

För mer information, vänligen kontakta:
Cecilia Calson, HR-chef
Tel: 073-441 04 01
E-post: cecilia.calson@lansfast.se

Per Sangrud, PR- och kommunikationsansvarig
Tel. 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Här kan du följa oss:

Webb: www.lansfast.se
Blogg: www.bostadskoll.com
Facebook: @lansfast.ab
Instagram: @lansfast.ab
Twitter: @lff_ab

Per Sangerud Presschef

Per Sangrud

PR- och hållbarhetschef

Bostadsspekulant

Statistik och rapporter

Här hittar du våra senaste rapporter om bostadsmarknaden, statistik och bilder fria att använda för dig som är journalist.