Tillbaka till pressmeddelanden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar i Åstorp

2019-01-15

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har öppnat i Åstorp. Den 14 januari slog Björn Lindahl upp dörrarna för den nya bobutiken på Torggatan 2. En erfaren mäklare som tror på fortsatt stark efterfrågan på bostäder tack vare regionens gynnsamma läge.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är branschens snabbast växande mäklarkedja. I nuläget har företaget 164 bobutiker runtom i landet, varav 16 i Skåne. Närheten till friluftsliv, goda kommunikationsmöjligheter och ett varierande utbud har gjort att efterfrågan på lediga bostäder i och omkring Åstorp växt den senaste tiden. Med etableringen av den nya bobutiken är målsättningen att komma ännu närmare kunderna.

– I Åstorp finns en kombination av både ny och äldre bebyggelse. På så sätt lever regionens utbud på ett bra sätt upp till efterfrågan från såväl barnfamiljer som hemvändare och äldre som vill flytta till mindre. Det bidrar till att framtiden för bostadspriserna i Åstorps kommun ser mycket ljus ut, säger Björn Lindahl, franchisetagare och fastighetsmäklare i Åstorp.

Björn Lindahl har arbetat som mäklare i och omkring Åstorp i nära 20 år. Den 14 januari öppnade han den nya bobutiken på Torggatan 2. Han kommer att vara verksam i både Åstorp och Bjuvs kommun.

För mer information, vänligen kontakta:
Björn Lindahl, franchisetagare och fastighetsmäklare i Åstorp
Tel: 070-910 14 01
E-post: bjorn.lindahl@lansfast.se

Per Sangrud, PR- och kommunikationsansvarig
Tel: 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Per Sangerud Presschef

Per Sangrud

PR- och hållbarhetschef

Bostadsspekulant

Statistik och rapporter

Här hittar du våra senaste rapporter om bostadsmarknaden, statistik och bilder fria att använda för dig som är journalist.