Tillbaka till pressmeddelanden

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling öppnar i Malung-Sälen

2019-03-13

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har öppnat i Malung-Sälen. Den 1 mars slog Mia Jonsson upp dörrarna för den nya bobutiken på Moravägen 4. En erfaren mäklare som tror att svenskarnas längtan efter friluftsliv kommer att lyfta regionens bostadsmarknad.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling är branschens snabbast växande mäklarkedja. Med Malung-Sälen har kedjan nu 168 bobutiker runtom i landet. Möjligheten till att kunna erbjuda upplevelser inom såväl kultur, friluftsliv och natur under alla delar av året har ökat intresset för att köpa bostad i och omkring Malung-Sälen. Med etableringen av den nya bobutiken är förhoppningen att kunna erbjuda nära kundkontakt och djupare kunskap om den lokala bostadsmarknaden.

– Över hela Västerdalarna finns en levande byggd för både permanentboende och den som är på jakt efter fritidshus. Att kunna ha nära till alltifrån skidåkning och vandringsleder till kulturupplevelser året runt, är möjligheter som få andra boendeområden kan erbjuda. När den nya flygplatsen öppnar senare i år kommer intresset dessutom att öka ytterligare för att bo i och omkring Malung-Sälen, säger Mia Jonsson, fastighetsmäklare på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Malung-Sälen.

Mia Jonsson har bott i Malung i hela sitt liv och har sedan 20 år tillbaka drivit stugförmedling i Hundfjället. Utöver Mia bemannas bobutiken även av fastighetsmäklarna Emma Tysk och Marie-Louise Frisk. Samtliga mäklare kommer att vara verksamma i Västerdalarna.

För mer information, vänligen kontakta:
Mia Jonsson, fastighetsmäklare i Malung-Sälen
Tel: 070-585 52 66
E-post: mia.jonsson@lansfast.se

Per Sangrud, PR- och kommunikationsansvarig
Tel: 073-441 04 07
E-post: per.sangrud@lansfast.se

Per Sangerud Presschef

Per Sangrud

PR- och hållbarhetschef

Bostadsspekulant

Statistik och rapporter

Här hittar du våra senaste rapporter om bostadsmarknaden, statistik och bilder fria att använda för dig som är journalist.