Anteliigatan 7A

Anteliigatan 7A

VÄXJÖ - Söder
Utgångspris

2 795 000 kr

Månadsavgift: 5 549 kr
Ansvarig mäklare
Daniella Isaksson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Extra kontaktperson
Bitte Göthberg
Mäklarassistent
Arrow right icon

Nu ges ett fantastisk tillfälle att förvärva en högklassig trea i markplan på populära Söder! Belägen i en fastighet med egen swimmingpool och uppdaterat med det senaste inom teknik, inredning och material. Här bor du bekvämt med en stor uteplats som är skön att nyttja varma sommardagar. Brf Minnet 10 har ett populärt läge i hjärtat av Söder med närhet till natur, matbutiker, universitet, skolor, förskolor och sjukhus. Ett stenkast bort finns även härliga promenadstråk/motionsslingor längs Bokhultet och Växjösjön. Ska du vidare och resa finns resecentrum i närområdet som erbjuder goda buss- och tågstationsförbindelser. För de boende i föreningen erbjuds, förutom poolen, lekplats, loungehörna, grillplats och boulebana. Med citys puls på ena sidan och naturens lugn på den andra är det svårt att inte bli förälskad. Varmt välkommen på visning!

Fakta om Anteliigatan 7A

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Bostadsrättslägenhet

Boarea

78 m²
Areauppgift enligt bostadsrättsföreningen

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal rum

3 rum

Pris

2 795 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

5 549 kr/månad

Kommentar månadsavgift

inkl värme, bostadsrättstilläggsförsäkring och förråd. Hushållström och vatten tillkommer. (individuell mätning).

Lägenhetsnummer (skatteverket)

1002

Lägenhetsnummer (föreningen)

7A:1002

Andel i föreningen

2,2 %

Andel av årsavgift

2,2 %

Bredband

Fiber via Wexnet.

Rumsbeskrivning

Hall

Välkomnande och ljus hall med snygg kalksandsten på golv som sedan övergår i snygg 1-stavs ekparkett från Kährs. Förvaring i en stor skjutdörrsgarderob med speglar.

Kök

Modernt och lättarbetat kök som verkligen bjuder in till matlagning och umgänge. Här är bostadens hjärta där kök och vardagsrum harmoniseras i en öppen och social planlösning. Vidare erbjuder köket en köksinredning i snygg blå färg från märket HTH, vitt kakel ovan arbetsytan och laminatbänkskiva. Maskinell utrustning bestående av induktionshäll, ugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt. Dimbara spotlight i tak samt under överskåpen för behagligt ljus. I anslutning till köket ges en naturlig plats för ett matbord vid fönstret, perfekt för trevliga middagar. Vitmålade väggar och Kährs 1-stavs ekparkett på golvet.

Vardagsrum

Vardagsrummet är rymligt och skapar en helt fantastisk umgängesyta. Här är det lätt att trivas och umgås. Plats för favoritsoffan, TV-möbel och ett par sköna fåtöljer. Vitmålade väggar och Kährs 1-stavs ekparkett på golvet. Härifrån når du bostadens uteplats som är på hela 25 kvm.

Badrum

Helkaklat badrum med komfortgolvvärme (el). Lyxig känsla med snygg kalksandsten på golv och vita kakelplattor på väggarna. Utrustat med spegelskåp, handfat, dusch med vikbar duschvägg i glas och toalett. Här finns även en tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och en praktisk arbetsbänk. Spotlights i tak och under överskåpen bidrar med fin belysning.

Sovrum

Rofyllt och harmoniskt sovrum med plats för säng, tillhörande nattduksbord och förvaringsmöbel/skrivbord. Vitmålade väggar och Kährs 1-stavs ekparkett på golvet. Härifrån når man bostadens franska balkong.

Sovrum

Rofyllt och harmoniskt masterbedroom med plats för dubbelsäng, tillhörande nattduksbord och förvaringsmöbel/skrivbord. Vitmålade väggar och Kährs 1-stavs ekparkett på golvet.

Walk-in-closet

Från master-bedroom nås denna underbara walk-in-closet. Här ges massvis med utrymme att förvara kläder och annan förvaring. Vitmålade väggar och Kährs 1-stavs ekparkett på golvet.

Gemensam balkong

På andra våning når man den gemensamma balkongen som är på hela 16 kvm. Den är fri att nyttja av alla boende i samma trapphus.

Uteplats/balkong

Härlig uteplats (25 kvm) som bidrar till att bostaden känns extra rymlig. Alltid behagligt att kunna öppna upp när vädret tillåter. Utsikt över föreningens gemensamma innergård. Det finns möjlighet att glasa in om man önskar, bekostas av bostadsrättshavaren. Västerläge.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggår

2020

Fönster

3-glas

Ventilation

FTX

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration behövs ej.

Övrigt

– Föreningen har både hemsida och app. – 2-årsbesiktning genomförs under 2022. – Lägenheten har Yale lås.

Föreningen

Information

Föreningens namn

Brf Minnet 10

Föreningens organisationsnummer

769634-5607

Föreningsform

Bostadsrättsförening

Tillåter föreningen juridisk person som köpare?

Ej angiven

Om föreningen

Antal lägenheter

54 st

Byggår

2020

Allmän information

Kvarteret rymmer totalt 54 toppmoderna lägenheter mellan 35–93 kvm. Bostäderna på 1–4 RoK är omsorgsfullt designade och genomtänkta med generösa, härliga balkonger och stora fönsterpartier som skapar ett genomgående ljusinsläpp. Stora balkonger och en härlig innergård med pool gör detta kvarter till ett självklart val för ditt nya hem.

Gemensamma utrymmen

För de boende i föreningen erbjuds swimmingpool, lekplats, loungehörna, grillplats och boulebana.

Ekonomi

Pris

2 795 000 kr - Utgångspris

Månadsavgift

5 549 kr/månad

Kommentar månadsavgift

inkl värme, bostadsrättstilläggsförsäkring och förråd. Hushållström och vatten tillkommer. (individuell mätning).

Pantsättning

Bostadsrätten är pantsatt.

Driftkostnad

800 kr/månad

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Uppvärmning

500 kr/månad

Elkostnad

200 kr/månad

Vatten & avlopp

100 kr/månad

Kommentar driftkostnad

Individuell mätning av hushållström och varm och- kallvatten. Hemförsäkring och bredband tillkommer utöver angiven driftkostnad. Observera att driftkostnaden är individuell och kan variera beroende på avtal samt förbrukning.

Personer i hushållet

2 st

Bostadens indirekta nettoskuldsättning

1 128 939 kr

Kommentar till nettoskuldsättningen

Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning baseras på föreningens skulder/lån minus föreningens räntebärande tillgångar och likvida medel. Beräkningen är gjord och baseras på senaste tillgängliga årsredovisningen. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Value check form

Värdera din bostad kostnadsfritt!

Är du redo att sälja din bostad eller mest nyfiken på värdet av din bostad? Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad.

boneo banner

Läs mer