Lindvägen 1

Lindvägen 1

Högstbjudande

3 595 000 kr

Räkna på boende
Sofia Andersson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Jesper Andersson
Fastighetsmäklare
Arrow right icon
Rödeby

Välrenoverad villa i familjevänliga Rödeby!

Varmt välkommen till Lindvägen 1! Här hittar du en villa som är fördelad på 1,5 plan med källare och har genomgått omfattande renoveringar både invändigt och utvändigt! I källaren på bostadshuset finns det en 3 ROK:s lägenhet renoverad 2018 med separat ingång och eget kök och badrum. Förutom bostadshuset finns det även ett stort dubbelgarage med elektroniska portar, dessutom finns det ytterligare en 2 ROK:s gäststuga med eget kök och badrum på baksidan av garagebyggnaden vilket ger en ytterligare möjlighet för uthyrning. I lägenheten finns vattenburen golvvärme. Huset passar ypperligt för generationsboende, kanske en familjemedlem som vill ha sitt egna ställe samtidigt som det ligger i anslutning till bostadshuset där man hittar övriga familjen. På villans entréplan möts man av en öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats vilket ger ett luftigt, ljust och välkomnade intryck. Entréplanet bjuder på stora sociala ytor i ett ljust nyrenoverat kök, stor matplats i vardagsrummet där man även har plats för soffgrupp vid den öppna spisen. Vardagsrummet har utgången till det inglasade uterummet på husets baksida. I direktanslutning till hallen finns även en helkaklad toalett renoverad 2018. På villans övre plan finns det två stora och lättmöblerade sovrum med mycket förvaringsytor varav ett har utgång till balkong. Det finns även en ett stort helkaklat badrum renoverad 2018 där ena delen kan fungera som tvättstuga. På övervåningen har nuvarande ägare gjort takkupor och därmed gjort rummen större och ljusare. Bergvärme ger lägre driftkostnad. I garagebyggnaden har man förutom gäststugan plats för två bilar innanför de elektroniska portarna och ytterligare förvaring. Asfalterad uppfart för ytterligare parkering. Tomten i övrigt är plan och lättskött med ett härligt trädäck med trappa upp till det inglasade uterummet. Det finns även flertalet planteringar och fruktträd. Runt tomten har man ett stiligt smidesstaket som ramar in det hela! Kort och gott en ljus och välrenoverad villa med plats för hela familjen! Lindvägen 1 ligger i ett lugnt och familjevänligt område i centrala Rödeby så du har närhet till allt man kan tänkas behöva såsom affärer, skola F-9, idrottsanläggningar, gymnastiksal, simhall, utomhusbad, vårdcentral, tänkläkare, gym, apotek, pizzerior, natur, elljusspår och bra busskommunikation som tar en till övriga Karlskrona! Varmt välkommen på visning!

Räkna på ditt boende

Value check form

Vill du sälja eller mest nyfiken på värdet av din bostad?

Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

boneo banner

Fakta om Lindvägen 1

Bostaden

Beskrivning

Information

Boendeform

Friliggande villa

Boarea/Biarea

140 m²/70 m²
Areauppgifter enligt säljaren

Upplåtelseform

Friköpt

Antal rum

6 rok

Tomtarea

1 235 m²

Pris

3 595 000 kr - Högstbjudande

TV

Via Fiber

Bredband

Via Fiber

Rumsbeskrivning

ENTREPLAN

Hall

Stor och välkomnande hall med plats för ytterkläder, skoförvaring. Svart klinkers på golvet direkt innanför dörren som övergår till grått laminatgolv och vitmålade väggar. Golvvärme.

Toalett

Helkaklad mindre toalett renoverad 2018 utrustad med WC, handfat med kommod och spegelskåp. Grått klinkersgolv med golvvärme vitt kakel på väggarna.

Kök

Stort och öppet kök med bardisk för 3-6 personer, påkostad inredning med gott om förvaringsmöjligheter med mycket lådor med invändig belysning och generöst med arbetsytor. Stilrent med vita luckor och svart laminatbänkskiva. Köket är utrustat med inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, side by side kyl/frys med is och vattenfunktion, diskmaskin, induktionshäll, enhandsblandare och en stor fläkt. Grått laminatgolv, vitmålade väggar och kakelbeklädda stänkytor.

Matplats

Matplats i öppen planlösning med vardagsrummet med plats för en stort matsalsgrupp för middagar med hela familjen. I denna delen av rummet finns utgången till den inglasade uteplatsen på husets baksida. Grått laminatgolv och vitmålade väggar.

Vardagsrum

Vardagsrum med plats för en stor soffgrupp och fåtöljer, öppen spis som ytterligare värmekälla och mysfaktorshöjare. Grått laminatgolv, vitmålade väggar samt en stenvägg som matchar murstocken. Möjlighet finns att dela av sovrummet och göra ytterligare ett sovrum.

Klädkammare

Förrådsutrymme under trappan. Grått laminatgolv och vitmålade väggar

Inglasad uteplats

Stor inglasad uteplats med plats för både matbod och stora loungemöbler. Grått kakel på golvet och vitmålade tränapelväggar.

ÖVRE PLAN

Genomgångshall

Genomgångshall som tar en vidare mot sovrummen och badrummet. Grått laminatgolv och vitmålade väggar samt samma sten som följer murstocken.

Sovrum

Stort och lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare sovrumsmöbler. Goda förvaringsytor i platsbyggda skjutgarderber och utgång till balkongen på husets ena gavel. Grått laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum

Stort och lättmöblerat sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare sovrumsmöbel. Goda förvaringsytor i platsbyggda skjutgarderber. Grått laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum

Välplanerat sovrum med laminatgolv.

Badrum

Stort helkaklat badrum renoverat 2018 med WC, Dusch med duschväggar, bubbelbadkar, handfat med kommod, handdukstork och spegelskåp. På andra sidan av badrummet hittar man både tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme.

KÄLLARE / LGH nr.1

Lägenhet med separat ingång på källarplan fördelat på 3 rum och kök. Renoverad under 2018. Det går även att göra en invändig trappa från bostadshuset ner till källaren.

Kök

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med vit fräsch köksinredning och matplats. Utrustat med inbyggnadsugn, kyl/frys, induktionshäll och fläkt. Grått laminatgolv och vitmålade väggar och kakelbeklädda stänkytor.

Duschrum

Helkaklat duschrum med WC, dusch, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, handfat med kommod och spegelskåp.

Vardagsrum

Öppet och socialt rum med plats för soffgrupp. Grått laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum

Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel. Grått laminatgolv och vitmålade väggar.

Sovrum

Sovrum med grått laminatgolv och vitmålade väggar.

Gäststugan

Ca. 40 kvm med separat ingång i samma byggnad som garaget. Hela utrymmet har vattenburen golvvärme.

Hall

Stor hall med plats för avgängning av ytterkläder, ytterligare förvaringsmöbel och tvättmaskinen. Grått kakel på golvet och vitmålade väggar.

Duschrum

Duschrum med WC och dusch. Grå våtrumsmatta och vita väggar.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Laminatgolv, vitmålade väggar samt en svartmålad vägg.

Vardagsrum/kök

Kombinerad matsal och kök. Köket är utrustat med inbyggd ugn, kyl/frys och induktionshäll, bra med förvaring i både vitmålade väggskåp och lådor. Det finns även plats för matbord. Laminatgolv och vitmålade väggar

Altandäck

Utanför entrén finns det ett altandäck med palts för bord och stolar eller loungegrupp.

GARAGE

Stort dubbelgarage med elektroniska portar och plats för två bilar och övrig förvaring.

Uteplats/balkong

Uteplats med sol hela dagen till långt in på kvällen.

Byggnad

Byggnadsyp

1 ½ plan med källare

Byggår

1953

Fasad

Reveterad

Stomme

Trä

Fönster

3 - glasfönster

Tak

Betong

Bjälklag

Trä

Grundmur

Betong

Grundläggning

Källare

Utv. plåtarbete

Plåt

Ventilation

Sjävdrag

Uppvärmning

Bergvärme.

Fastighetsbeteckning

Mo 1:106

Energideklaration

Energideklaration är utförd 2020-11-23

Energiklass

Energiklass D

Energiprestanda, specifik energianvändning

51 kWh/m2 och år

Energiprestanda primärenergital

100

Renoveringar

2005 Nytt tak 2010 Samtliga rum renoverades med ny el, vatten och avlopp. 2010 Revetering av fasaden 2010 Ny dränering 2014 Nytt kök 2015 Nya fönster och spaltventiler 2017 Två nya takkupor 2017 Nytt badrum, säljaren har kvalitetsintyg. 2018 Källaren byggdes om till lägenhet. Avloppsledningar i källaren drogs om. 2020 Nya avloppsledningar ut till gatan. 2020 Fiber installerades.

Om Rödeby

Allmänt om Rödeby

Rödeby ligger ca 1,2 mil norr om Karlskrona och är efter Karlskrona den största tätorten i Karlskrona kommun.

Kommunikation

Busstrafiken till Karlskrona C är regelbunden samt även till orterna lite utanför Rödeby går det bussar.

Tjänster i området

Orten har en av Sveriges största grundskolor, Rödebyskolan, med strax över 1000 elever och lärare. Här finns också ett av kommunens tre vattentorn som är i bruk. I Rödeby finns Rödeby kyrka. Här finns också vårdcentral med tillhörande tandvård samt apotek. I centrum finns två livsmedelsaffärer samt ett antal småbutiker, bl.a. blomsteraffär. Här finns även restauranger. I anslutning till Rödebyskolan finns elljusspår, en simhall med tillhörande gym samt en utomhusbassäng. I Rödeby verkar fotbollsföreningen Rödeby AIF. Lagen spelar sina matcher på den stora fotbollsanläggningen Åvallen som är belägen i Rödeby. Inom klubben bedrivs både herr- och damfotboll. I Rödeby finns en skidbacke med liftsystem och snökanoner. I anslutning till Rödebybacken ligger Dackestugan där orienteringsklubben OK Dacke har sin verksamhet. Ok Dacke är en medelstor klubb med en stor ungdomsverksamhet inom orientering, terränglöpning och skidor. Rödeby har även en gymnastikförening som erbjuder allt från barngymnastik till seniorgymnastik. Orten har sydöstra Sveriges längsta motocrossbana som är belägen i utkanten av Rödeby. Där finns även en kortare bana, Brattlebanan, för 50 till 85-kubiks motocrosscyklar.

Allmänt om fastigheten

Adress

Lindvägen 1

Kommun

Karlskrona

Område

Rödeby

Boendeform

Friliggande villa

Boendeform

Friliggande villa - Friköpt

Tomtarea

1 235 m2

Vatten & avlopp

Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Parkering

Biluppställningsplats för två bilar på garageuppfarten.

Servitut och andra rättigheter

Gemensamhetsanläggning: Karlskrona Mo GA:2 ändamål: Vägar

Planbestämmelser

Byggnadsplan

Vägbeskrivning

Se karta!

Ekonomi

Pris

3 595 000 kr - Högstbjudande

Typ

220, Småhusenhet, bebyggd

Taxeringsvärde

973 000 kr

Taxeringsvärde för byggnad

721 000 kr

Taxeringsvärde för mark

252 000 kr

Taxeringsår

2018

Pantbrev

10 st om totalt 1 947 000 kr

Driftkostnad

38 822 kr/år

Visa fördelning av driftkostnad

Driftskostnaden fördelas enligt följande:

Elkostnad

18 099 kr/år

Vatten & avlopp

12 423 kr/år

Sotning

100 kr/år

Vägsamfällighet

1 000 kr/år

Renhållning

1 500 kr/år

Försäkring

5 700 kr/år

Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 7 298 kr.

Driftkostnad inkl. ovan avgift: 46 120 kr

Kommentar driftkostnad

Driftkostnaden är beräknad när båda lägenheterna var uthyrda.

Nätbolag

Rödeby Energi

Elleverantör

Rödeby Energi