Värdera din bostad

Vi erbjuder dig en kostnadsfri värdering.

Vad är min bostad värd? Den frågan vill du självklart ha svar på, även om du inte går i säljtankar. Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

Att få en uppskattning av värdet på din bostad och koll på marknaden kan bli kicken du behöver för att sälja. Det kan också bli det som får dig att avvakta. Oavsett vilket är en värdering av ditt hem alltid relevant.

Faktorer som spelar in när vi värderar din bostad är till exempel läget, områdets attraktionskraft och bostadens skick. I samband med värderingen berättar din mäklare mer om hur vi räknar samt hur marknaden ser ut för tillfället. Mäklaren utgår då från sin expertis och lokalkännedom för att ge dig en träffsäker fastighetsvärdering. Mot en kostnad kan vi även hjälpa dig med en skriftlig värdering, en så kallad bankvärdering, som du kan använda om du vill lägga om lån eller ta renoveringslån.

Fyll i formuläret nedan så kontaktar din lokala mäklare dig inom kort!

* Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.