Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Filipstadsvägen 3, Fredriksberg

Rymlig och påkostad fastighet i 2 plan samt källare lämplig för egen verksamhet.

Pris:

1 385 000 kr

Utgångspris

Bostads-/lokalfastighet - Fredriksberg

Typ: 2 plan med källare

Byggår: 1936

Tomtarea: 1 361 m2

Rymlig och påkostad fastighet i 2 plan samt källare lämplig för egen verksamhet, uthyrning eller ett boende utöver det vanliga. I entréplan finns en stor lokal som i dagsläget är inrett som café, på övervåningen finns en fräsch lägenhet om 5 rum och kök och i källarplan fräscha biytor med bland annat gym, bastu, spabad mm. Flertalet renoveringar gjorda 2011-2012, bland annat: bergvärmeanläggning, nyrenoverat kök, badrum och ytskikt i lägenheten, helrenovering av källarplan, nytt tak mm. Fastigheten har ett bra strategiskt läge i de centrala delarna av Fredriksberg med närhet till mataffär, skola, förskola och Säfsen stugby. Här hittar du en naturskön bygd omgivet av sjöar och vildmark med möjligheter till upplevelser året om, skidåkning, bad, fiske, vandring mm.

Läs mer

Pris

1 385 000 kr

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Visning

  Vi anpassar våra visningar efter rådande situation för din och vår säkerhet.

  Sön 13 December

  Välkommen att boka dig på visning!

  Ansvarig mäklare

  Malin Bergström

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 0702-23 66 66

  malin.bergstrom@lansfast.se

  Beskrivning

  Byggnad

  Byggnadstyp

  2 plan med källare

  Interiör

  Filipstadsvägen 3

  Entréplan lokal

  Entréplan bestående av affärslokal om ca 127 kvm där det i dagsläget bedrivs caféverksamhet.

  Övervåning lägenhet

  Övervåning bestående av lägenhet om ca 127 kvm, 5 rum och kök. Hall. Kök med matplats och utgång till inglasat uterum och balkong. Vardagsrum. 4 sovrum. Badrum med plastmatta, våtrumstapet och dusch.

  Källarplan gym, relax mm

  I källarplan om ca 155 kvm finns gym i anslutning till omklädningsrum. Badrum med kakel, klinkers, massagebadkar, dusch, bastu och i anslutning till relax-rum. WC-rum. Pannrum. Tvättstuga. Förrådsutrymmen.

  Grund

  Källare

  Fasad

  Träpanel

  Tak

  Plåt

  Uppvärmning

  Vattenburen värme via bergvärmeanläggning

  Fönster

  2-glasfönster

  Energideklaration

  Energideklaration är inte utförd

  Övrigt

  OVK-besiktning är gjord 2015-03-02.

  Fastighetsbeteckning

  Annefors 1:39

  Byggår

  1936

  Byggnad/Renoveringar

  Byggnadsår: 1936

  Fastigheten är kontinuerligt renoverad 2011-2020, bland annat följande renoveringar är gjorda: 2011 Nytt kök i lägenheten. 2011 Installation av bergvärmeanläggning. 2019 Nytt tak. 2019 Nytt badrum i lägenheten. mm

  FREDRIKSBERG

  Allmänt om området

  Fredriksberg grundades år 1729 som en bruksort, och järn- och skogsindustri har länge spelat stor roll för orten. Fredriksberg är naturskönt beläget mitt i vildmarken och av den anledningen är turismen idag den dominerande näringen i bygden, den största aktören är Säfsen Resort. I Fredriksberg finns grundskola till årskurs 9 finns samt förskole- och fritidsverksamhet. I byn finns även livsmedelbutik, pizzeria, café mm. Fredriksberg ligger ca 6 mil väster om Ludvika och har ett strategiskt bra läge nära gränsen mellan Dalarna, Värmland och Västmanland. De flesta större orter i regionen så som Borlänge, Karlstad, Örebro, Falun, Karlskoga och Mora ligger på ett avstånd av ca 8-13 mil. I närheten av Fredriksberg ligger Säfsen som är en upplevelsedestination med verksamhet året runt. Säfsen och dess omgivningar är en naturskön plats där familjer kan vara aktiva och ha roligt tillsammans. Vintertid kan roa dig med skidåkning i 17 nedfarter och 115 km preparerade längdspår samt mängder av andra roliga aktiviteter exempelvis: skotersafari, pimpelfiske, skridskoåkning, bad i vedeldad tunna, after ski mm. Under barmarkssäsongen finns det andra spännande naturnära upplevelser, som t.ex: mountainbike-leder, downhill-cykling, sport- och ädelfiske, vandringsleder, badplats samt vildmarkslekplats. I Säfsen finns dessutom konferensmöjligheter för upp till 280 personer, bekväma timmerstugor samt restaurang och handelsbod.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Filipstadsvägen 3, Fredriksberg

  Kommun: Ludvika

  Område: FREDRIKSBERG

  Boendeform: Bostads-/lokalfastighet

  Ekonomi

  Pris: 1 385 000 kr

  Typ: 321, Hyreshusenhet, bostäder och lokaler

  Taxeringsvärde: 412 000 kr

  Hyreshusmark för lokaler: 53 000 kr

  Hyreshusbyggnad för lokaler: 236 000 kr

  Hyreshusmark för bostäder: 25 000 kr

  Hyreshusbyggnad för bostäder: 98 000 kr

  Pantbrev: 4 st om totalt 1 000 000 kr

  Driftkostnad: 65 941 kr/år

  Driftskostnaden fördelas enligt följande:

  Elförbrukning: 35 116 kWh/år

  Uppvärmning: 49 162 kr/år

  Vatten och avlopp: 12 552 kr/år

  Försäkring: 4 227 kr/år

  Summa driftkostnader: 65 941 kr/år

  Utöver drift tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 3 259 kr (totalt 69 200 kr)

  Kommentar: I uppvärmningskostnaden ingår hushållsel. I kostnaden för vatten/avlopp ingår sophämtning. Fastigheten har haft pågående caféverksamhet och lägenheten har varit bebodd av samma familj som driver caféet under hela det året som driftkostnaden anges.

  Karta & område

  Ludvika

  Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

  Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Fredsgatan 22 i Ludvika, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

  Välkommen till din lokala mäklare i Ludvika!

  Läs mer

  Bobutiken i Ludvika

  Hitta din mäklare i Ludvika

  Liknande bostäder