Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Fältspatvägen 24A, Gävle

Pris:

Pris ej angivet

Månadsavgift 4 700 kr/mån Ink: El, värme, vatten, Kabel-tv Comhem, Bredband 100/100 via Gavlenet.

Bostadsrättsradhus - Gävle

Rum: 4 rok varav 3 sovrum

Boarea: 98 m2

Biarea: 98 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Fantastiskt planerat och smakfullt helrenoverat 1-plansradhus med källare i gavelläge samt generös och lummig baksida! Varmt välkomna hem till ett bostadsrättshus där de medvetna detaljerna skapar den fantastiska helheten och som erbjuder generösa ytor disponerat över ett plan samt källare! Perfekt boende för den större familjen med närhet till natur, skolor och förskolor. Radhuset har genomgående renoverats 2018. Nytt kök från Epoq med svart granitskiva och integrerad maskinell utrustning där förvaringen har placerats i underskåpen för att få en generösare rymd och ljushet i köket, ligger i direkt anslutning till matplats/vardagsrummet. Stora fönsterpartier och de dubbla altandörrarna mot baksidan sammanlänkar köket och vardagsrummet med ett naturligt ljusinsläpp. Vardagsrummet möbleras med enkelhet med stor soffgrupp samt fåtöljhörna. Entréplanet har ett genomgående fint laserat askgolv, som till stor del även går i ljusa och naturnära ytskikt med både panel och tapet. Badrummet har förstorats och gjorts om från den ursprungliga uppdelningen i WC/duschrum till att vara ett stort badrum med golvvärme. Tre praktiska sovrum med plats för både dubbelsängar samt förvaring, två av sovrummen delar även på en Walk-in-Closet. Bostaden har en uppvuxen och delvis insynsskyddad baksida med altandel under tak. Utöver detta erbjuder radhuset en inredd källare som idag disponerar över bl.a ett biljardrum, tvättstuga och badrum kombinerat, träningsrum och gillestuga samt väldigt god förvaring! Detta är en Försprångsbostad, kontakta mäklaren för mer information/visning!

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Philip Grabert

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-75 08 08

  philip.grabert@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Serhat Bag

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0734-33 97 92

  serhat.bag@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Kök

   Vardagsrum

   Badrum

   Sovrum

   Sovrum 2

   Sovrum 3

   Hall

   Källare

   Bostad

   Boarea

   98m2 (Föreningens information)

   Biarea

   98m2

   Våning

   0 av 0

   Andel i föreningen

   0,959%

   Andel av årsavgift

   0,9329%

   TV och internet

   Ansluten till kabelnät. Leverantör: ComHem, ingår i avgiften. Internetleverantör: Gavlenet. 100/100, ingår i avgiften.

   Byggnad

   Byggnadstyp

   1 plan med källare

   Energideklaration

   Energideklaration är inte utförd

   Hiss

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Brf Bäckhagen i Gävle

   Föreningens organisationsnummer

   785000-3273

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Nej

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   109 st

   Antal lokaler

   1 st

   Äger föreningen marken

   Nej

   Allmän information

   Föreningens fastighet består av 10 st radhuskroppar, i 2 våningar jämte källare, samt 8 radhuskroppar, i en våning jämte källare, med totalt 109 bostadsrätter. Den totala bostadsytan är ca 10 582 kvm. Föreningens fastighet är belägen på Fältspatvägen 2A - 36D. Tomten innehas med tomträtt. Tomtmarkens yta är ca 10 582 kvm. Det finns en föreningslokal med litet kök samt övernattningsmöjlighet som lånas ut. Mer information finns på föreningens egen hemsida: www.brfbackhagen.se

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning genom Fastighetsägarna Mittnord. Ingen planerad avgiftsförändring i dagsläget.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   2017 till 2019 - Radonsanering. 2017 - Byte av pump i undercentralen samt installation av pumpstopp för energibesparing. 2016 - Mätning av radon. 2015 - Nya garageportar och underhåll av garagelängorna. 2015 - Uppgradering av kabeltv-nätet. 2014 - Nya armaturer utebelysning. 2012 - Ommålning av allt fasadträ, balkonger mm. 2008 - Bredband, fiberkabel installerad. 2006 - Grävning och dränering runt flera av föreningens hus inkluderat hus nr 36. 2004 - Nya sophus och återvinningshus. 1998 - Fasadrenovering, nya ytterdörrar. 1993 - Byte och isolering av tak, plåt.

   Gårdsplats

   Trevlig innergård med gräsytor, sittgrupper och lekpark. Vaktmästare sköter de allmänna ytorna. Snöröjning sköts av entreprenör. Gemensam vårstädning.

   Föreningens hemsida

   www.brfbackhagen.se

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Fältspatvägen 24A, Gävle

   Kommun: Gävle

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: Pris ej angivet

   Månadsavgift: 4 700 kr/mån Ink: El, värme, vatten, Kabel-tv Comhem, Bredband 100/100 via Gavlenet.

   Pantsättning: Bostadsrätten är pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av säljare

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Liknande bostäder