Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Trumslagarvägen 31E, Gävle

Två med fantastisk potential om 66,5 kvm på Trumslagarvägen 31E!

Pris:

795 000 kr

Som utgångspris

Månadsavgift 4 260 kr/mån samt obligatoriskt tillägg för värme, vatten, garageplats, digital tv och bredband via Telia. Se mer under driftskostnader.

Bostadsrättsradhus - Gävle

Rum: 2 rok varav 1 sovrum

Byggår: 1982

Boarea: 66,5 m2

Försprångsbostad

Det här är en försprångbostad. Det innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång. Här kan du läsa mer om Försprång®.

Varmt välkommen till ett trivsamt 1-plans radhus på Trumslagarvägen i Bomhus! En rymlig bostad med 66,5 väldisponerade kvadratmeter där utomhusmiljön är minst lika viktig som inomhusmiljön. Här erbjuds två uteplatser där framsidan i sydöstläge ger förmiddagssol och baksidan i nordvästläge tar emot eftermiddagssolen. Bostadens baksida vetter mot skogsparti vilket ger ett privat och insynsskyddat läge med närhet till naturen. Här välkomnas du av rymlig hall med generösa förvaringsmöjligheter via stor klädkammare. Köket är rymligt med gott om arbetsyta och matplats för 4 personer. Söker man en öppen planlösning så kan man här öppna upp mellan kök och vardagsrum. Här erbjuds även ett stort sovrum med förvaring via stor garderob samt ett rymligt badrum. Till bostaden hör även två förråd varav ett på framsidan samt ett på baksidan. Garage i länga med mekanisk port ingår i månadsavgiften till föreningen och fiber från Telia ingår även det. Trevligt beläget i södra delen av Bomhus med närhet till fina promenadstråk, lekplatser och flertalet förskolor. Goda kommunikationer in till centrala delarna av Gävle. Detta är en kommande försäljning, hör av dig till mäklaren för mer information.

Läs mer

Försprångsbostad

Försprång innebär att bostaden ännu inte är ute på öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare så får du veta mer, eller om du också vill sälja med försprång.

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Stefano Pierrou

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0722-288034

  stefano.pierrou@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Serhat Bag

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0734-33 97 92

  serhat.bag@lansfast.se

  Värdera din bostad kostnadsfritt*

  Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

  *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

   Beskrivning

   Interiör

   Hall

   Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter via rymlig klädkammare.

   Kök

   Stort kök med gott om plats för matgrupp för 4 personer. Köket har stora arbetsytor och är utrustat med kyl, frys, ugn. spisfläkt och diskmaskin. Här finns möjlighet att öppna upp planlösningen in till vardagsrummet.

   Vardagsrum

   Ljust och trevligt vardagsrum med utgång till insynsskyddad uteplats i attraktivt nordvästläge.

   Sovrum

   Generöst sovrum med plats för dubbelsäng och önskad möblering. Här finns goda förvaringsmöjligheter via stor garderob.

   Badrum

   Rymligt badrum utrustat med dusch, wc, handfat och tvättmaskin.

   Renoveringar

   2016 - Ny diskmaskin 2016 - Ny tvättmaskin

   Uteplats/Balkong

   Fantastisk uteplats på bostadens baksida i insynsskyddat nordvästläge med eftermiddagssol. Uteplatsen på baksidan vetter mot ett skogsparti vilket ger ett skyddat och privat läge med naturen alldeles utanför tomten. På framsidan finns även där en uteplats med morgonsol.

   Bostad

   Boarea

   66,5m2 (Areauppgifter enligt bostadsrättsförening)

   Våning

   0 av 0  (Markplan) , hiss finns inte

   Lägenhetsnummer

   56

   Andel i föreningen

   0,78321%

   Andel av årsavgift

   0,7845%

   TV och internet

   Ansluten till digital tv via Telia mellanpaket med 25 HD kanaler ingår i det obligatoriska tillägget. Bredband: Fiber via Telia, ingår i det obligatoriska tillägget.

   Övriga utrymmen

   Förråd på baksida trädgård. Förråd vid entrén.

   Byggnad

   Fastighetsbeteckning

   Björsö 37:1

   Byggår

   1982

   Byggnadstyp

   1 plan

   Energideklaration

   Energideklarationen är utförd 2010-10-06

   Uppvärmning

   Fjärrvärme

   Hiss

   Hiss finns inte

   Allmänt om föreningen

   Föreningens namn

   Riksbyggen Brf Gävlehus nr 17

   Föreningens organisationsnummer

   716413-3758

   Föreningsform

   Bostadsrättsförening

   Äkta/oäkta förening

   Äkta förening

   Tillåter föreningen delat ägande?

   Ja

   Föreningens byggnader

   Antal lägenheter

   100 st

   Antal lokaler

   0 st

   Byggår

   1982

   Äger föreningen marken

   Ja

   Allmän information

   Föreningen äger fastigheterna Björsö 36:1 samt 37:1 i Gävle kommun med därpå uppförda 20 st byggnader med 100 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Byggnaderna är uppförda 1982. Fastigheternas adress är Trumslagarvägen 4-18, 5-19 och 15-31.

   Föreningens ekonomi

   Ekonomisk förvaltning genom Riksbyggen. Föreningen försöker följa index när det gäller avgiften vilket innebär en höjning på 2-3 % årligen. Höjning sker i september 2020. (kontrollerat 2020-05-27) Föreningen tillåter delat ägande. De gör en individuell bedömning från fall till fall, men vill att den som bor i bostaden själv ska ha full betalningsförmåga för löpande utgifter.

   Föreningens planerade och utförda renoveringar

   UTFÖRDA: 2019: -Byte av garageportar, alla garageportar har fjärrstyrning med fjärrkontroll. 2018/2019: Stamspolning 2018: Asfaltering i hela området 2016-2017: Takrenovering. 2008: Fasadrenovering PLANERADE: 2020/2021: Fasadrenovering, byte av fönster, ytterdörrar mm.

   Gemensamma utrymmen

   Kvartersgård med tvättstuga, festlokal, 200 kr för barnkalas, annars 400 kr, minnesstund är gratis. Bastu, pingisrum och cykelförråd finns att nyttja för föreningens medlemmar. Övernattningsrum med toalett och dusch finns i kvarterslokalen, 100/dygn.

   Gårdsplats

   Trevlig innergård med lekplats och utemöbler finns att nyttja för föreningens medlemmar. Gemensam vår och höststädning.

   Parkering

   Garageplats med motorvärmare i länga ingår i det obligatoriska tillägget. Det finns även ca 45 st gästparkeringar/boendeparkeringar att nyttja. Laddning av el-bil finns (2 Platser)

   Försäkring

   Fastigheten är fullvärdesförsäkrad via Folksam. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring.

   Läs mer

   Allmänt

   Adress: Trumslagarvägen 31E, Gävle

   Kommun: Gävle

   Område: Bomhus

   Möjligt tillträdesdatum: enligt överenskommelse

   Boendeform: Bostadsrättsradhus

   Upplåtelseform: Bostadsrätt

   Ekonomi

   Pris: 795 000 kr
   som utgångspris

   Månadsavgift: 4 260 kr/mån samt obligatoriskt tillägg för värme, vatten, garageplats, digital tv och bredband via Telia. Se mer under driftskostnader.

   Pantsättning: Bostadsrätten är inte pantsatt.

   Pantsättningsavgift: 473 kr

   Överlåtelseavgift: 1 183 kr Betalas av köpare

   Driftkostnad: 1 158 kr/månad

   Driftskostnaden fördelas enligt följande:

   Elkostnad: 500 kr/månad

   Försäkring: 112 kr/månad

   Övrigt: 546 kr/månad

   Kommentar till driftkostnad: Posten övrigt avser ett obligatoriskt tillägg om 546 kronor/månad som inkluderar vatten, värme, garageplats med motorvärmare, tv och bredband. Separat mätning av vatten vilket innebär att förbrukar man mer än beräknat (~125m³) får man betala extra, förbrukar man mindre får man pengar tillbaka. Kostnaden för uppvärmning av vatten går på hushållselen. Driftkostnaderna avser hemförsäkring och hushållsel. Driftkostnaderna är en uppskattning och kan komma att förändras beroende på hushållets storlek och levnadsvanor.

   Antal personer i hushållet: 1 st

   Karta & område

   Gävle

   Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

   Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Drottninggatan 35 i Gävle, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

   Välkommen till din lokala mäklare i Gävle!

   Läs mer

   Bobutiken i Gävle

   Hitta din mäklare i Gävle

   Liknande bostäder