Orren, Nysätern Särvfjällsvägen 80, Hede

Gård, 0 rok, 190m2 Pris: 2 500 000 kr - Budgivning pågår

Stor potential där endast fantasin kan stoppa

Nu finns möjligheten att förvärva ett unikt fritidshus/fjällrestaurang med naturen som närmsta granne. Värdshuset Orren är främst mycket känt som ett skoterparadis dit många skoteråkare tar sig för att äta men också för att sova. Liksom sommartid är det många som väljer att fjällvandra, jaga eller bara komma upp till fjället för att njuta av den enorma utsikt man har här. Detta objekt har en stor potential där endast fantasin kan stoppa - Fastigheten kommer avstyckas från stamfastigheten!

Rumsbeskrivning

Rumsbeskrivning

Välkommen till skoterpradiset "Särvfjället. Övre plan: Idag används det som en servering. Men här finns alla möjligheter att kunna nyttja som ett fritidshus. Här finns badrum med dusch, köksdel och allrum. Från allrummet finns en utgång till en altan med en fantastisk utsikt över alla våra fjäll. Souteräng planet: Idag inrymmer detta plan ett allrum, panrrum, kök, badrum med bastu, två sovrum, kontor/sovrum och en klädkammare. Köket är maskinellt utrustad med spis med ugn (Cylinda) och en kyl/frys (Cylinda). Det är ett cementgolv i pannrummet. Fastigheten kommer avstyckas från stamfastigheten!

Byggnad/Renoveringar

Byggnadsår: 1979

Renoveringar under 2016: Nytt tak Nymålat utvändigt + foder utbytt

Uppvärmning

Direktverkande el, luftvärmepump, kamin och en vedpanna.

Vägbeskrivning

Från Länsförsäkringars kontor kör mot Vemdalen By (väg 315) och följ vägen i ca 18,2 km. Tag sedan höger på (väg 84) och kör ca 14,8km och tag höger in på Särvsjövägen, följ denna väg i ca 23km tag sedan höger mot skylt Orrens Värdshus "Orrenvägen". Denna väg följer du ända fram till Värdshuset och den är ca 2km. (Du passerar en vägbom) Välkommen!

Servitut, planbestämmelser m m

Gemensamhetsanläggning:Härjedalen Hede Kyrkby GA:5 Ledningsrätt Starkström; Officialservitut Väg(3 st) Avtalsservitut Väg; Officialservitut Vattentäkt; Officialservitut Väg

Vatten/avlopp

Egen borrad brunn, 3-kammarbrunn med infiltration.

Tomt, uteplats

Altan

Intresseanmälan

* Obligatoriska fält,
** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

Fastighetsbeteckning

Del av Hede Kyrkby 47:6

Adress

Orren, Nysätern Särvfjällsvägen 80 - Hede

Kommun

Härjedalen

Typ

1 plan i souterräng

Boendeform

Restaurang

Byggår

1979

Boarea

190m2

Område

Hede med omnejd

Utgångspris

2 500 000 kr

13 158 kr/m2

Aktuellt bud

Budgivning pågår

Ansvarig mäklare

Extra kontaktperson

Visning

Är du intresserad?

Orren, Nysätern Särvfjällsvägen 80, Hede

Gård, 0 rok, 190m2 Pris: 2 500 000 kr - Budgivning pågår

Värdekollen

Med Värdekollen kan du enkelt följa värdeutvecklingen av din bostad dag för dag! Snabbt, smidigt och kostnadsfritt direkt i mobilen.

Bostadsökaren

Ge dig en chans att vara först. Få nyinkomna bostäder till din mail så fort de kommer ut.

Fri värdering

Din lokala mäklare ger dig en kostnadsfri värdering av dagsvärdet på din bostad.

Bilder

Visa alla bilder

Fakta & Dokument

Ekonomi

Taxeringsvärde:

0 kr

Skattesats:

35.76

Byggnad

Grund:

Murad

Stomme:

Timmer + trä

Bjälklag:

Timmer + trä

Fasad:

Timmer

Takbeklädnad:

Aluminiumtak

Fönster:

3-glasfönster

Ventilation:

Självdrag

Uppvärmningssystem:

Direktverkande el, luftvärmepump, kamin och en vedpanna.

Vatten/avlopp:

Egen borrad brunn, 3-kammarbrunn med infiltration.

Mark

Arealer:

Det finns 0 skiften

Energideklaration

Energiklass:

F

Energikonsumtion:

198 kWh/m2 år

Status:

Utförd

Allmänt

Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

Om budgivning

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling använder öppen budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid kontraktsskrivningen lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Boendekalkyl

Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

Boendekalkyl Räntor

Karta

Matbutik

Restaurang

Vårdcentral

Transportmedel

Skola