Objektbild

Vemdalsskalet Klockarstigen Södra 8, Vemdalen

Sista tomten på Klockarstigen Södra

Pris:

800 000 kr

Som utgångspris

Fritidshustomt - Vemdalen

Område: Vemdalsskalet

Fastighetsbeteckning: Vemdalens Kyrkby 69:35

Tomtarea: 1 289 m2

Nu finns möjligheten att förverkliga drömmen att bygga ditt fjällboende på populära Klockarfjället. På vägen Klockarstigen Södra finns en tomt till salu. Här kan du njuta av en vacker utsikt mot Sonfjället, Norrveman och Särvfjället. I tomtpriset ingår anslutningsavgift för en (1) boende för det kommunala vattnet och anslutningsavgift för en (1) boende för det kommunala avloppet. Elanslutningsavgift max 63A för en (1) boende ingår i priset. Största byggnadsarea per fastighet är 170m². Utöver största byggnadsarea får tomt bebyggas med högst 25m² uthus/balkong. Högst två lägenheter per tomt. Högst två våningar - högsta byggnadshöjd 7,5 m - högsta nockhöjd 9,5m. (se vidare i bifogad detaljplan). Köparna bör stämma av byggrätten med Härjedalens kommun vxl 0680-161 00.

Läs mer

Pris

800 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Emma Nyman

  Fastighetsmäklare

  Franchisetagare

  Mobil: 070-297 83 37

  emma.nyman@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Leif Nyman

  Mäklarassistent

  Mobil: 070-688 92 88

  leif.nyman@lansfast.se

  Bevaka slutpris

  Fyll i dina uppgifter så skickar Länsförsäkringar Fastighetsförmedling slutpriset på Vemdalsskalet Klockarstigen Södra 8 till dig.

  Slutpriset skickas endast om säljaren och köparen godkänner det.

   Värdera din bostad kostnadsfritt*

   Vi erbjuder dig en kostnadsfri uppskattning av dagsvärdet på din bostad så att du kan hålla stenkoll på marknaden.

   *Observera att din lokala mäklare kan behöva ta ut en ersättning även vid en kostnadsfri värdeuppskattning under vissa omständigheter, till exempel om fastigheten är avlägset belägen.

    Beskrivning

    Fastighetsbeteckning

    Vemdalens Kyrkby 69:35

    Tomt

    Tomtarea

    1 289m2

    Byggrätt

    Största byggnadsarea per fastighet är 170m². Utöver största byggnadsarea får tomt bebyggas med högst 25m² uthus/balkong. Högst två lägenheter per tomt. Högst två våningar - högsta byggnadshöjd 7,5 m - högsta nockhöjd 9,5m. (se vidare i bifogad detaljplan) Köparna bör stämma av byggrätten med Härjedalens kommun. 0680-161 00.

    Areakälla

    Areauppgifter enligt taxeringsinformationen

    Övrigt om tomt

    Tomtarea 1 289 m² (friköpt). - Vemdalens Kyrkby 69:35

    Vatten/avlopp

    Kommunalt vatten & avlopp.

    Servitut och andra rättigheter

    Gemensamhetsanläggning: Härjedalen Vemdalens Kyrkby GA:45

    Planbestämmelser:

    Detaljplan (2009-03-26)

    Vägbeskrivning

    Från Länsförsäkringars kontor kör mot Vemdalen By i ca 2,70 km och tag sedan vänstrer upp mot Klockarfjället. Följ vägen upp i ca 100 meter och tag sedan in till höger på Klockarstigen Södra. Välkommen till dessa tomter!

    Vemdalsskalet

    Allmänt om området

    Vemdalsskalet tillhör en av Sveriges äldsta skidområden. Med de senaste vintrarnas satsningar är det nu en toppmodern och supereffektiv skidcirkus med totalt fyra expressliftar på två fjäll. Barnen har sin egen skid- och lekcirkus vid foten av fjället. Med snälla backar, rullband och lätthanterliga knappliftar. Där finns också Skalets torg med lägenheter, hotell, skidshop med uthyrning, restauranger, gästservice, läkarmottagning, naprapat, gym, café, frisör, inrednings- och friluftsbutik. Strax intill ligger spårcentralen som tar dig ut i maskinpreparerade spår för klassiskt och skate (2.5, 5, 7.5, 10 km) samt förbindelsespår till både Björnrike, Storhogna och Klövsjö. Härifrån utgår också rösade leder och vesselturer upp på fjället till våffelserveringen Jaktstugan. Någon kilometer bort, med fjället som granne, ligger Vargen, Strömfjällsdalen och Ripfjället. Och längst ner i skidsystemet, i söderläge, finns Skalspasset med lägenhetshotell, restauranger och skiduthyrning. Här har också allt boende ski in/ski out. Mittemot Passet ligger det nya stugområdet Klockarfjället som vuxit väldigt mycket de senaste åren.

    Läs mer

    Allmänt

    Adress: Vemdalens Kyrkby 69:35, Vemdalen

    Kommun: Härjedalen

    Område: Vemdalsskalet

    Upplåtelseform: Friköpt

    Ekonomi

    Pris: 800 000 kr
    som utgångspris

    Pantbrev: 0 st om totalt 0 kr

    Kommentar till driftkostnad: Tomterna ingår i samfälligheten Vemdalens Kyrkby GA:45 avseende väg och sophantering vilket innebär löpande avgifter.

    Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende

    Karta & område

    Vemdalen

    Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

    Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Vemdalsskalet Terrassvägen 2 i Vemdalen, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

    Välkommen till din lokala mäklare i Vemdalen!

    Läs mer

    Bobutiken i Vemdalen

    Hitta din mäklare i Vemdalen

    Liknande bostäder