Lervik, Degerfors

425 000 kr

Alla bilder

Visa på karta

Fastighetsbeteckning

Lervik 1:42 med flera

Adress

Lervik - Degerfors

Kommun

Degerfors

Boendeform

Villatomt

Tomtarea

1 000m2 - Friköpt

Område

Lervik

Fast pris

425 000 kr

425 kr/m2

Intresseanmälan

  * Obligatoriska fält,
  ** Vänligen fyll i minst ett telefonnummer.

  Sjönära tomter vid Möckeln, kommunalt VA framdraget, möjlighet till båtplats!

  Här finns nu möjlighet att förvärva en av åtta sjönära tomter vid Möckeln. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns framdraget till tomtgräns! Generösa byggrätter och möjlighet till båtplats. Här bor ni på bekvämt avstånd till både Karlskoga och Degerfors med bra kommunikationer till Stockholm, Örebro och Karlstad. Fast pris 425.000 kr för tomterna närmast sjön samt 375.000 kr för övriga.

  Ansvarig mäklare

  Extra kontaktperson

  Alla bilder

  Visning

  Är du intresserad?

  Beskrivning

  Tomt

  Tomtarea 698-1 322 m² (friköpt). För specifik tomtarea se bilder. Byggrätt: 300 m² byggnadsarea för huvudbyggnad samt 120 m² för komplementbyggnad avseende 1:42-1:43. 240 m² byggnadsarea för huvudbyggnad samt 100 m² för komplementbyggnad avseende 1:46-1:53.

  Upplåtelseform: Friköpt

  Servitut, planbestämmelser m m

  Degerfors Lervik GA:5 Ledningsrätt Vatten och Avlopp Planbestämmelser: Detaljplan (2015-04-27) , Områdesbestämmelse (1987-12-10)

  Läs mer

  Dokument - klicka för att ladda ner

  Fakta

  Ekonomi

  Fastighetsavgift/skatt:

  0 kr / år

  Pantbrev:

  0 st om totalt 0 kr

  Byggnad

  Tomtarea:

  1 000m2

  Vatten/avlopp:

  Kommunalt avlopp är framdraget till tomtgräns. Anslutningsavgift varierar efter tomtstorlek och består av: Servisavgift 21 250 kr Förbindelsepunktavgift 16 000 kr Lägenhetsavgift 10 000 kr Dagvattenavgift 3 000 kr Tomtyteavgift 10 kr/ kvm Moms 25% Exempel 1 500 kvm tomtyta Summa: 81 563 kr Anslutning för el kostar 27 625 kr

  Allmänt

  Uppgifter om fastigheten härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.

  Samtliga areauppgifter är baserade på säljarens information samt officiell fastighetsinformation. Dessa uppgifter kan av olika skäl vara felaktiga. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.

  Behöver du hjälp att beräkna de kommande boendekostnaderna - ansvarig mäklare erbjuder sig att upprätta en skriftlig boendekostnadskalkyl.

  Var vänlig och respektera säljarens önskemål om att boka tid med oss för visning.

  Om budgivning

  Det finns inga i lag bestämda regler för hur en budgivning ska gå till. Det är därför säljaren som, i samråd med mäklaren, bestämmer formerna för budgivningen. Mäklarna på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling verkar för att budgivningen ska vara öppen och tydlig så att spekulanterna ska få insyn i budgivningsprocessen.

  Mäklaren är skyldig att framföra alla bud och andra meddelanden som en spekulant vill ha framförda till säljaren. Enligt fastighetsmäklarlagen ska mäklaren också upprätta en förteckning över de bud som lämnas med angivande av budgivarens namn, kontaktuppgifter, det belopp som bjudits, tidpunkt för när budet lämnades samt eventuella villkor för budet. Anbudsförteckningen lämnas ut till säljaren och köparen senast när mäklarens uppdrag är slutfört, vilket normalt är på tillträdesdagen. Annan budgivare än köparen har inte rätt att få ta del av anbudsförteckningen, utan har endast rätt att få information om att bostaden har sålts till någon annan. Mäklaren är inte heller skyldig att i övrigt tala om för spekulanterna vilka bud som har lagts eller vilka villkor som har diskuterats med andra spekulanter. De bud som redovisas på www.lansfast.se är därför inte nödvändigtvis samtliga lagda bud, utan enbart de bud som säljaren har godkänt för redovisning.

  Säljaren har alltid så kallad fri prövningsrätt, vilket innebär att han eller hon inte behöver sälja till den som har lagt det högsta budet. Innan ett köpekontrakt är undertecknat av köpare och säljare finns inte heller något bindande avtal. Det innebär att ett anbud eller ett muntligt eller skriftligt löfte att sälja eller köpa inte är bindande för varken köpare eller säljare. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som får ta ställning till om budet ska beaktas.

  Mer information om budgivning finns här: lansfast.se/budgivning

  Boendekalkyl

  Vi hjälper dig att göra en kalkyl över ditt boende. Ska din bostadsaffär kännas trygg är det viktigt att ha koll på vilka kostnader som din nya bostad för med sig. Inte bara för räntor, lån och för att ha goda marginaler för framtida avgifts- och räntehöjningar, utan även för kostnader som kommer med köpet, som el, renhållning, garage och vatten. Köper du en villa ska du även räkna med kostnader för lagfart och pantbrev.

  Boendekalkyl Räntor