Vi vill att du ska känna dig trygg. Därför anpassar vi kontinuerligt arbetssätt, kundmöten och visningar efter rådande situation. Läs mer Jag förstår
Objektbild

Kemigränd, Linköping

Nytt "hyreshus" i Vallastaden

Pris:

7 900 000 kr

Bostadsfastighet - Linköping

Typ: 2 plan

Byggår: 2016-2017

Tomtarea: 191 m2

På charmiga Kemigränd, verkligen i hjärtat av Vallastadens framåtskridande puls, finns denna fina bostadsfastighet. Huset färdigställdes inför Bomässan och består av 4 lägenheter med äganderätt. Men här ges chansen att förvärva hela huset, till ett attraktivt pris! Ingen har ännu bott i lägenheterna så allt är ännu i nyskick. Till ägarlägenheterna hör del i en samfällighet, ett s.k. felleshus, med möjlighet till odlingar och en fin lokal för fester och övernattningsmöjligheter. En verklig chans för den kreative! För visning och tilläggsinformation vänligen kontakta mäklaren Gustaf Eriksson.

Läs mer

Pris

7 900 000 kr

Anmäl intresse

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter nedan

För eventuella frågor eller funderingar

  Ansvarig mäklare

  Gustaf Eriksson

  Fastighetsmäklare

  Mobil: 0703-51 05 77

  gustaf.eriksson@lansfast.se

  Extra kontaktperson

  Anna Sturesson

  Mäklarassistent

  Mobil: 013-24 40 36

  anna.sturesson@lansfast.se

  Planritning Lägenhet 1101 Lägenhet 1002 Lägenhet 1001 Lägenhet 1102

  Beskrivning

  Byggnad

  Byggnadstyp

  2 plan

  Interiör

  Interiör

  Grund

  Platta på mark

  Stomme

  Trä

  Bjälklag

  Trä

  Fasad

  Puts och träinklädda balkonger

  Tak

  Plåt

  Uppvärmning

  Fjärrvärme

  Fönster

  3 glas

  Energideklaration

  Energideklarationen är utförd den 2015-06-15
  Energiprestanda: 107,1 kWh/m2 och år

  Bredband

  Fiber

  Övrigt

  För visning och tilläggsinformation vänligen kontakta mäklaren Gustaf Eriksson.

  Fastighetsbeteckning

  Innovationen 12, 13, 14, 15

  Byggår

  2016-2017

  Interiör

  Lägenhet 1001, 2 rum och kök, 53 kvm. Hall med tre garderober samt goda avhängningsmöjligheter. Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med moderna vitvaror så som spis, fläkt, kyl/frys inbyggnadsmicro och diskmaskin. I köket finns även ett städskåp. Plats för bord och stolar samt direktutgång till balkong. Bar som avskiljer kök och vardagsrum för sociala stunder. Ljust och luftigt vardagsrum. Sovrum med en garderob. Helkaklat badrum med toalett, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Balkong mot innergård med plats för ett mindre bord och stolar samt ett förråd. Ekparkett i samtliga rum. Lägenhet 1002, 1 rum och kök, 44 kvm. Hall med goda avhängningsmöjligheter samt tre garderober och ett städskåp. Ljust kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med moderna vitvaror så som spis, fläkt, kyl/frys inbyggnadsmicro och diskmaskin. Plats för bord och stolar samt direktutgång till balkong. Ljust och luftigt vardagsrum. Sovrum med sovalkov samt en garderob. Helkaklat badrum med toalett, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Balkong mot innergård med plats för ett mindre bord och stolar samt ett förråd. Ekparkett i samtliga rum. Lägenhet 1101, 1 rum och kök, 41 kvm. Hall med goda avhängningsmöjligheter, två garderober samt ett städskåp. Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Köket är utrustat med moderna vitvaror så som spis, fläkt, kyl/frys inbyggnadsmicro och diskmaskin. Plats för bord och stolar samt direktutgång till balkong. Ljust och öppet vardagsrum. Sovrum med sovalkov samt två garderober. Helkaklat badrum med toalett, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Balkong mot innergård med plats för ett mindre bord och stolar samt ett förråd. Ekparkett i samtliga rum. Lägenhet 1102, 2 rum och kök, 53 kvm. Hall med goda avhängningsmöjligheter samt två garderober. Kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Bar som avskiljer kök och vardagsrum för sociala stunder. Köket är utrustat med moderna vitvaror så som spis, fläkt, kyl/frys inbyggnadsmicro och diskmaskin. I köket finns även ett städskåp. Plats för bord och stolar samt direktutgång till balkong. Ljust och luftigt vardagsrum. Sovrum med en garderob. Helkaklat badrum med toalett, dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Balkong mot innergård med plats för ett mindre bord och stolar samt ett förråd. Ekparkett i samtliga rum.

  Gemensamma ytor

  Undercentral och elcentral i separat rum på bottenplan.

  Läs mer

  Allmänt

  Adress: Kemigränd, Linköping

  Kommun: Linköping

  Område: Vallastaden

  Boendeform: Bostadsfastighet

  Ekonomi

  Pris: 7 900 000 kr

  Typ: 300, Hyreshusenhet, inte fastställd typ av

  Taxeringsvärde: 1 798 000 kr

  Bostad: 1 798 000 kr

  Summa yta: 191,0 kvm

  Karta & område

  Linköping

  Funderar du på hur du ska välja fastighetsmäklare? På Länsförsäkringar Fastighetsförmedling får vi hela tiden kontakt med människor som vill köpa eller sälja bostad. De vänder sig till oss därför att vi kan erbjuda en helhet med fastighetsförmedling, försäkringar, lånelöfte och bolån, något både köpare och säljare vinner på. Vi tillhör nämligen Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

  Så om du vill sälja, värdera eller köpa bostadsrätt, hus, tomt eller fritidshus här i trakten har du kommit rätt. Ring, mejla eller kom in till oss på Platensgatan 11 i Linköping, så pratar vi om hur vi kan hjälpa dig till en riktigt, riktigt bra fastighetsaffär. Om du är ny i trakten tipsar vi gärna om utflyktsmål, för vi kan området väldigt bra.

  Välkommen till din lokala mäklare i Linköping!

  Läs mer

  Bobutiken i Linköping

  Hitta din mäklare i Linköping

  Liknande bostäder